Kunstnernes Hus Kino: Natta pappa henta oss med regissør Steffan Sandberg og tegneserieserieskaper Anders Kvammen i samtale

Regissøren Steffan Strandberg kommer til Kunstnernes Hus Kino for å vise “Natta pappa henta oss” og samtale med tegneserieskaper og illustratør Anders Kvammen.

billetter: www.linticket.no/page/no/ev…
Tekstet på engelsk. Synstolket: www.moviereading.com/en/

Om filmen:
NATTA PAPPA HENTA OSS
Da moren til Steffan døde følte han ingenting. Ikke sorg. Ikke lettelse. Hvordan ble det sånn? Regissør Steffan Strandberg forsøker i denne filmen å forsone seg med barndommen hos en mamma som valgte flaska framfor barna – og om natta som ble avgjørende for ham og lillebroren.
I en pandoras eske av fortrengte minner dukker både morsomme høydepunkt, spennende eventyr og såre etterspill opp, og livets mysterium virker uhåndgripelig. Gjennom gamle super 8-filmer, animasjon og nye filmopptak gjenskaper Steffan sommeren han var 11 år, sommeren som forandret alt.

Steffan Strandberg er en prisbelønnet regissør som debuterte på kino med “7.Himmel” i 2003. I 2011 vant han prisen for beste kortfilm under Chicago International Children’s Film Festival med filmen “Himmelen bak huset”.

Anders Kvammen debuterte i 2016 med tegneserieromanen “Ungdomsskolen”, som er nå nominert til Nordisk Råds Litteraturpris i kategorien barne- og ungdomsbøker.

Legg til ekstern kalender…