Fritt Fall: Jenny Berger Myhre & Orning/Gutvik/Zanussi

Velkommen til sesongens siste Fritt Fall-arrangement!

[Bilde]

Denne gang får vi høre Jenny Berger Myhre, som er en allsidig og tilstedeværende musiker, komponist og fotograf. Hun jobber med hjemmelagde instrumenter og instrumenter fra hjemmet, som platespiller, kassettspiller, og lyder fra hverdagen. Hennes musikk består som regel av feltopptak, vokal, gitar, generative komposisjoner og elektroakustiske elementer – og med dette pusler hun sammen nye rom som er både abstrakte og virkelige på samme tid. Jenny slapp sitt første album «Lint» i mars i år, på de britiske labelene The Lumen Lake og Canigou Records.

Sitat Oppsal Gatefest: “På stillferdig og vakkert vis setter Jenny sammen et overraskende puslespill av personlige samtalefragmenter, feltopptak, gitarskisser og uglelyder. Den nye virkelighetsmusikken!”

//

Tanja Orning / Per Zanussi / Ketil Gutvik

[Bilde]

Selv om denne trioen spiller sammen for aller første gang skriver kombinasjonen av musikerne seg tilbake til tidlig 2000-tall. Vi snakker Presence, Orning/Gutvik Duo, Gutvik/Olsen/Zanussi, Tafjord/Opsvik/Gutvik/Orning og mange andre konstellasjoner.
Nyhet og gjensynsglede står i fokus når tre unike improvisatører entrer scenen på Kulturhuset og Fritt Fall denne ettermiddagen i november.

Tanja Orning – cello
Ketil Gutvik – gitar
Per Zanussi – kontrabass

[Bilde]

Inngang: 50,-
Takk til Kulturrådet, Østnorsk Jazzsenter og Kulturhuset for støtte!

Legg til ekstern kalender…