BLOKK presenterer: The Pleasure of Your Company is Requested

[Bilde]

Dette er en beskjed til alle brukere av underskog. Du har blitt utpekt som målgruppe for å potensielt være egnet som publikumsmedlem på vårt middagsselskap, i kunstverden kjent under begrepet “performancekunst”. Dette arrangementet vil finne sted på utestedet kjent som “Landmark” den 23. november klokken 20:00.
For å informere andre brukere på sosiale medier, klikk skal gå på. På denne måten viser du at du er en aktiv, kultivert person, og dette øker derfor din sosiale status i kunstmiljøet.
Denne aktiviteten blir kalt for RSVP, en forkortelse som ofte er med i invitasjoner for å be den inviterte om å la verten vite om han eller henne skal delta. Fra det franske uttrykket “Répondez si’l vous plaît,” som betyr “vennligst svar”.
Hvis du er usikker på om din fysiske tilstedeværelse er verdt å bruke tiden din på, klikk “anbefaler”. Å klikke på skal gå på betyr ikke nødvendigvis at du faktisk fysisk deltar, men anses å være en mer overbevisende måte å uttrykke at du er interessert i arrangementet.
Dersom du er sikker på at dette arrangementet ikke er noe for deg – hverken nå eller noengang – trenger du ikke å gjøre noe. Standardinnstillingen er at du ikke har noe mening om dette arrangementet.

Arrangementet er støttet av BLOKK og Nordic Culture Point.

Med vennlig hilsen
Kveldens vertskap,
Hiroko Tsuchimoto
Hans Christian van Nijkerk

hirokotsuchimoto.info
vimeo.com/hirokotsuchimoto

kerkart.com
vimeo.com/hanschristianvann…

Legg til ekstern kalender…