Magnus Moriarty™ // The Astrologers // + Special Surprise Guest

Undergrunnsveteranen Magnus Moriarty™ velsigner oss med en etterlengtet hjemkomst til Kampen Bistro onsdag 15. November! Disse kveldene er av sjelden kaliber og har tidligere vist seg å være svært populære. Nå er det tre år siden sist og vi gleder oss stort til Lo-Fi-Prinsen atter skal legge Bøgata for sine føtter. Med seg på laget denne gangen har han en meget spesiell hemmelig gjest. Typ av sorten; denne vil du IKKE gå glipp av! OG som om ikke det var nok, så åpner de frilynte psykedelikerne i Astrologers ballet denne kvelden. FOR en aften!

M A G N U S M O R I A R T Y ™
Uttrykket ”et sjeldent talent” blir kastet mye rundt i disse dager, men få artister går hele veien for å leve fullt ut sin musikalske visjon. For Magnus Moriarty™ er det å skrive låter like naturlig som å spise middag, og det høres i hans gnistrende gode back-katalog hvor unik og verdifull musikken er. Det harmoniske språket i låtene er selvsikkert og hans signaturstil er nok mer musikalsk en estetisk; fra lo-fi folk til muskulær kammer-pop.

Magnus Moriarty™ har en klassisk bakgrunn og tekstene er tydelig inspirert av beat-litteratur. Det ryktes om at han splitter opp året i to deler; sommerhalvåret tilbringer han ved en kirkegård der han planter blomster og går på fancy webinarer om moderne botanikk. I vinterhalvåret jobber han i studio og lever ut myten om den dekadente bohemtilværelsen som gir næring til nye uforglemmelige plater. Magnus er en dedikert arbeider med en uendelig kjærlighet til den kreative prosessen. Han eksperimenterer alltid med hvor mye han kan føye til rammeverket før det knuser. På den måten er musikken alltid i bevegelse og i en retning på vei et sted. Hvis Elliott Smiths musikk var en fargeleggingsbok klar for å fylles ut, så er Magnus Moriarty™ sin musikk en fargeklatt hvor man ikke har holdt seg innenfor linjene.

Oslos best bevarte hemmelighet kommer tilbake til Kampen Bistro onsdag 15. November for en real helaften full av overraskelser!! Anbefaler å kjøpe billett på forhånd for å sikre deg inngang:)

soundcloud.com/metronomicon…

T H E A S T R O L O G E R S
The Astrologers er en gruppe som først dukket opp i låta “The Switch presents: The Astrologers” på EP’en “We’re fooling no one” av The Switch i juli. Bandet består av Frank Michaelsen, Thomas Sagbråten, Filip Roshauw og Peter Vollset. Alle er medlemmer av The Switch, og det er på mange måter litt uvisst om dette er et eget band, en slags underavdeling som prøver å spå fremtiden til The Switch med mer eller mindre hell, eller om The Astrologers simpelthen er en låt som en gang i blant vokser utover sine bredder og blir et band. Det som ER sikkert, er at The Astrologers dreier seg om frilynt psykedelisk musikk, korsang på slakk line, svensk folkemusikk og en og annen coverlåt. Kom tidlig!

Legg til ekstern kalender…