Julegaveaksjonen 2017

Mange sliter med å finne ut hva de skal gi i gave til en som har «alt». Blå Kors Kontaktsenter Oslo inviterer deg til å gi en gave som gjør juletiden litt hyggeligere for en som nesten ikke har noe. Et sett ullundertøy vil varme både kroppen og hjertet til et menneske som kanskje skal tilbringe jula i et parkeringshus.

Du kan levere gaven i Mariboes gate 4 lørdag 2. desember mellom kl 12 og 16. Her serverer vi gløgg og pepperkaker til alle som kommer innom. Vi vil også være til stede på Grønland Basar lørdag 9. desember mellom kl 10 og 18. Julegavene deles så ut på Kontaktsenterets julefest for rusavhengige og bostedsløse lørdag 16. desember.


Tips til gaver: ullundertøy, ullsokker, skjerf, lue, genser, votter, jakke etc. Men for all del; det er lov å være kreativ. Vi har en høy andel menn og en liten andel kvinner blant gjestene våre. Merk gjerne gavene med kjønn og størrelse. Vi setter stor pris på om du kan feste en post-it-lapp med informasjon om gavens innhold slik at vi kan sortere rettferdig før julefesten.

Vi tar dessverre ikke imot brukte artikler siden dette er julegaver.

Jeg blir veldig lykkelig om snille folk vil dele dette bildet på Facebook.

Legg til ekstern kalender…