SUNTURNS 2017

For sjuende år på rad inviterer Sunturns til tradisjonsrik julekonsert med seg selv og Enerhaugen Agnospel Choir! Sunturns består av medlemmer fra blant annet The Little Hands of Asphalt, mylittlepony, Monzano, Making Marks, Elva og Einar Stray Orchestra, og er verdens eneste julesupergruppe.

I 2011 ga Sunturns ut juleplata «Christmas», som blant annet fikk terningkast fem i Dagsavisen og VG. Den inneholdt moderne juleklassikere som radiohiten «The Sun Turns» og «Season Cyclics». I 2015 ga de like godt ut enda en juleplate, «Christmas II», som også kom ut på dobbel vinyl sammen med forgjengeren (fortsatt tilgjengelig!). Stavanger Aftenblad trilla femmer til nyplata, mens Erik Valebrokk fant fram sekseren og kalte det «enestående fin norsk indiejul». I år kommer bandet med enda mer alternativ julemusikk i form av en singel i god tid før konserten.

Den årlige julekonserten er blitt et fast desember-høydepunkt for både bandet og et stadig voksende publikum. Forhåndskjøp av billetter anbefales!

facebook.com/Sunturns

Support blir ved bandet Fargestift et Oslo-basert band som spiller fryktelig koselig musikk med klokkespill, melodika, harmonium og andre hyggelige små og store instrumenter. De skriver tekster, oftest på nynorsk, om ting de setter pris på, og har som mål at publikum skal ha det skikkelig trivelig når de spiller. Fargestift er veldig inspirert av band som No. 4, MyLittlePony, Wintergatan og selvfølgelig Sunturns.

Fargestifts kjerne, låtskriverne Sunniva og Lars, har med seg ulike musikere når dei speler live. Kriteriet for å få spille sammen med Fargestift er at man må være en superkoslig person.

Fargestift hadde sin første konsert for foreldrene til Lars i stua til mor og far. De fikk Twist og sa de likte at Fargestift var et band som ikke prøvde å være så kule heile tiden.

(Foto: Kåre Hansen)

Legg til ekstern kalender…