Rohey + Reggie Got Beats lll Fredag 09.03.18 lll

Bandet ROHEY har dype soul-røtter og et retrofuturistisk sound som skaper et tidløst uttrykk der sjanger-grenser mellom neo-soul, jazz og R&B viskes ut. Musikken har en old-school vibe, men er på samme tid forankret i det 21. århundre med fete synthesizers, pulserende groover og smakfulle detaljer. Sammen er bandet gjennomført underholdende, virtuost, intelligent og på samme tid tilgjengelig for publikum.

Etter utgivelsen av deres debutalbum “A Million Things” på Bugge Wesseltofts Jazzland Recordings, har ROHEY blitt mottatt med strålende anmeldelser i blant annet Dagsavisen, Morgenbladet og Adresseavisen hvor de har blitt utnevnt til Norges nye neo-soul/jazz-håp. De har også blitt løftet fram internasjonalt av Englands største jazzmagasin Jazzwise, og de ikoniske radiovertene Jamie Cullum på BBC Radio2 og Gilles Peterson på BBC Radio6.

Rohey Taalah – Vokal
Ivan Blomqvist – Keys
Kristian Jacobsen – Bass
Henrik Lødøen – Trommer

Rohey
rohey.no
www.youtube.com/watch?v=Ray…
open.spotify.com/artist/0qp…
tidal.com/artist/8136206

Reggie got beats er produsent, DJ og trommeslager Egil Reistadbakk, som produserer disco i alle former, enten det er synthdrevet boogie, streit pop eller skitten house. Siden oppstarten i 2015 har han levert utgivelser på Diskorama Records, NDYD Records og Paper Recordings, samt høstet gode kritikker for tettpakkede konserter med RGB Unit på klubbscener og festivaler som Moldejazz, Trondheim Calling og Pstereo.

Reggie got beats
www.youtube.com/watch?v=msR…
open.spotify.com/artist/23t…

Hold deg oppdatert –
@roverstaden
roverstaden.no/klubben.html
www.ticketmaster.no

Legg til ekstern kalender…