Olafur Eliasson - Omvisning og workshop

[Bilde]

Bli med på familieomvisning etterfulgt av workshopen “Å leve i mørket” utviklet av Studio Olafur Eliasson til det humanitære prosjektet Little Sun.

I omvisningen vil vi bli kjent med Olafur Eliassons fargeinstallasjon Your Colour Memory som er utstilt i Astrup Fearnley Samlingen. I den påfølgende workshopen vil vi erfare hvordan det er å gjøre hverdagslige aktiviteter i mørket. Workshopen vil skape forståelse og empati i tråd med Little Suns formål om å gi fornybar energi til områder i verden uten tilgang på elektrisitet.

Little Sun er en del av et veldedig prosjekt initiert i 2013 av kunstner Olafur Eliasson og ingeniør Frederik Ottesen. Lampen er utviklet for å bringe rent, pålitelig og rimelig lys til deler av verden uten tilgang på elektrisitet og gjør det mulig for tusenvis av mennesker å lese, gjøre lekser og lage mat etter mørkets frembrudd. En lampe blir tilgjengelig for kjøp til lokal pris i disse delene av verden for hver lampe som selges i den vestlige verden.

Omvisning og workshop varer tilsammen i ca. 45 minutter og er inkludert i inngangsbilletten (gratis for barn under 18 år). Omvisningen er åpen for hele familien og passer best for alderstrinnet 5-15 år.

Legg til ekstern kalender…