All Ears 2018: Åpningskonsert

Det blir åpningskonsert for den årlige improfestivalen All Ears i nyMusikks lokaler 11. januar 2018: tre konserter med tre ulike konstellasjoner: Joëlle Léandre, BNSU og WeDoMagic.

Det blir også en samtale rundt temaet “self sustainability”. Elin Vister som leder WeDoMagic er opptatt av naturvern. Utku Tavil fra BNSU driver det kontinuerlige megafestival-prosjektet Multiversal med et mål om å flytte 1000 musikere rundt samtidig. Joëlle Léandre er av de tydeligste stemmene innenfor fritt improvisert musikk med et intenst sosialt engasjement. Dette blir en kveld med både musikalske og moralske motsetninger!

Program (start 19:00):
- WeDoMagic (Elin Vister, Kristine Tjøgersen, Ola Høyer, Hanne Rekdal)
- BNSU (Utku Tavil/Kazehito Seki)
- samtale, ledes av nyMusikk-leder Bjørnar Habbestad.
- Joëlle Léandre

Facebook-event

JOËLLE LÉANDRE
Joëlle er en fransk kontrabassist, komponist og improvisatør – og norgesvenn. Listen med komponister og musikere hun har jobbet sammen med er lang som en dødehavsrull. Leandre gir oss sitt brennende engasjement gjennom språk og musikk, gjennom solokonserter og grupper, komposisjoner til ensembler, teater – og danseoppsetninger eller som lærer.

BNSU
Et tomanns støyorkester fra Japan. Et muskulært, omnicore-møte mellom selveste Self Toxication aka Kazehito Seki og BEEATSZ aka Utku Tavil. Trommer og noise/stemme forenes i sin skjønneste forening

WEDOMAGIC
Lyden av en levende kystkultur møter akustisk lyd gjennom kontrabass, elektronikk og klarinett. Elin Már Øyen Vister Vister og Kristine Tjøgersen startet dronekvartetten og med Ola Høyer og Hanne Rekdal går de i fri dialog med lydlandskapene gjennom improvisasjon og dyp-lytting.

Legg til ekstern kalender…