ELVIS – «An Americana Trilogy 2018» m/ Oslo Country All Stars

[Bilde]

På denne 14. årlige Rockhouse-burdagsfesten for Elvis på Gamla siden 2005, inviterer Oslo´s Country All Stars og Gamlas booking-agent dere med på en reise inn i Elvis´sin Country-katalog, ikke minst som alltid, tolket uten imitatorstatus…
– for når var det sist du fikk Bluegrass-versjonen av «Burning Love» liksom…??

Her skal vi gjennom hele spekteret fra de fineste balladene og Country-rocken på 70-tallet,
gjennom hans Nashville-år på 60-tallet og grave i hans tidligste Country-finesser på Sun Records. Elvis spilte gjennom sin karriere mye Country, gjerne blandet med Blues, Gospel og Rock´n´Roll, men uansett ballader eller Country-Rocka stil så tenker vi sjelden på hva som er Elvis sin Country-musikk da stilen, feelen og tolkningene hans var såpass egenartede, at det liksom bare har vært «Elvis», mens andre av hans samtidige han covret og tolket gjerne hadde tydeligere Country-stil. Elvis satte jo personlig preg og gull på det meste han tok i.

Det skal og den flotte nierbanden fra Oslo´ Country og Roots-Rock-scene i bandet her gjøre og hvor låtutvalget er fiinplukket for stemmebåndene til:

[Bilde]

1. HARALD THUNE (H) – Honky Tonk-Konge som i 2017 endeliiig igjen kom med ny musikk til å ha i øre, hjertet og beina, nemlig skiva «Blå Vinyl».

2. Vintage-Køntri-professor JØRUND VÅLANDSMYR (M) som spiller med Country Heroes og ikke minst

3. Rockabilly-dronning TOINI KNUDTSEN (V) fra flaggskipet Toini & The Tomcats, Rio Bravo og Smelteverket All Stars.

I bandet står briljeringsinstrumentalistene i kø:

4. ARNE ERTNÆS: Norges Rockabilly-kontrabass-konge som har spillt med både Scotty Moore og DJ Fontana og som hører hjemme i Toini & The Tomcats ++.
5. DANIEL VIDARSON GULLIEN: Leiesoldat og gitarsjef i Køntri-Norge, samt Twang-mester i Shadow-bandet Tasty.
6. EIVIND STAXRUD: Gitarsjef i både Raga Rockers, Los Plantronics, Big Balls og ikke minst Graceland Mayhem som ikke er med denne gang.
7. FINN-HÅKON WERNER BORGI: Honky Tonk-trommis som har piska skinn for omtrent alle Køntri-helter på norsk prærie-sokkel.
8. JØRN RAKNES: Steel-Gitar Virtous og gitarsjef med bl.a. Claudia Scott, Hege Brynildsen, Country Heroes og Beat Tornados.
9. MIKAEL JONASSEN: Banjosjef i The Fretworkers og en drøss andre strenger

Forøvrig stiller som alltid både VJ Kongen med de feteste Elvis film og konsertklippene på storskjerm før konserten og som DJ Kongen etter konserten og hele natta til Elvis har «left the buildning»…

Velkommen skal du være med og uten hatt! ;-)

FACEBOOK-EVENT

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…