Oslo Tangos nye kurs vinter 2018

Vi ønsker hjertelig velkommen til tangokurs for nybegynnere og viderekommende. Vi holder på fram til juli og kursene er ordnet i 8 ukers sekvenser. På nybegynner kan du alltid hoppe på.

Ny kursrekke oppstart 11. januar

Vi har nybegynnerkurs over åtte ganger med progresjon og dybde. Du vil lære det mest grunnleggende om tango. Det vil gi deg et et godt utgangspunkt for å starte din oppdagelse av dansen.
Vi setter gleden ved å danse til musikk høyt, og fokuserer på det fra begynnelsen.

Vi arrangerer ukentlige kurs, treningskvelder og milongaer (dansefester) Målet er å undervise slik at du lærer tango som den danses i Buenos Aires.

På viderekommen går vi mer i dybden, der krever vi at dere kan ocho, salida, giro, vi gir oppgaver slik at dere skal få kjenneskap til flere figurer, teknikker, musikalske verktøy og bedre kobling med partner. Her begynner vi også å øve på improvisasjon.

Vi anbefaler at dere starter å danse sosialt så tidlig som mulig. En myk overgang, før Milongaene (dansefesten) – er å delta på praktika på mandager. Det er også lurt å gå på balansetimene, disse er ikke for par, men tenkt for din egen trening ledet av instruktør. Husk på at du kan også ta privattimer, det er et godt supplement for å ˆkomme-over-kneika* fortere.

TORSDAG er tangokurs dagen.

KL. 1800 – 1920 Tangokurs for nybegynnere (Espen og Ina)
KL. 1930 – 2100 Tangokurs for viderekomne (Anders, Espen, Ole og Ina)

LØRDAGER er fest og egen treningsdag.

Kl. 1300 – 1400 Inas Balanseklasse

MANDAGER er egen trening og øve kveld med kompiser.

Kl. 1900 – 2000 Inas Balanseklasse

Kl. 2000 – 2300 PRAKTIKA

Praktisk:
Ha på behagelig tøy, du trenger ikke å pynte deg til kurset. Du kan ha sokker på nybegynner kurset, og kjøpe dansesko etterhvert. Da anbefaler vi enkle sko med lær – eller semsket skinnsåle. De bør sitte så tett rundt foten som mulig, så de ikke tar plass. Damer kan begynne med høyehæler, vi anbefaler 3-7 cm.

Sted:
Pilestredet 75c (CAK) Inngang i bakgården.

Instruktør er Ina Eriksen – assistenter Espen Gees, Anders Østensvig og Ole Nylund Hagen

Priser:
8 uker (introkurs)kr 1 600,00
16 ukers kurs kr 3 100,00
24 ukers kurs kr 4 500,00
Kurs 2 stk. 8 ganger kr 3 000,00
Klippekort kun Balansetime kr 1 500,00
Drop-in kr 250,00 (1,5 time)
Drop-in kr 200 – drop-in (1 time Balanseklassen)
Praktika uten kort kr. 80,- med kort kr. 50
Alle kort må brukes innen semesteret.

Alle kort kan brukes mandag, torsdag og lørdag

Vi lager fleksible løsninger for de som bare kan komme annenhver uke eller har turnus osv. Timene kan fordeles utover semesteret helt fram til jul. Du må kjøpe og binde deg til minst åtte ganger før første kursdag. Alle må betale kurs før første kurssdag. Kurset kan kanselleres med for få deltagere.

Obs. Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Du får tilbake penger 2 uker før kursstart. Etter å ha meldt deg på kurset er det din rett som student å ikke delta på kurset, du kan desverre ikke få tilbake pengene etter at kurset har startet. Alternativt så kan du kontakte oss for å delta på seinere kursrunder.

Velkommen til Oslo Tango og velkommen til Tango Argentino <3

For nyhetsbrev og mer info look here: www.oslotango.com

Legg til ekstern kalender…