Filip Ring + Ørjan Amundsen

[Bilde]

Ørjan Amundsen – Cactus Land / Filip Ring – Ufo

Filip Ring og Ørjan Amundsen slipper i februar 2018 en 12" split-LP på Krank Diskoz. I anledning utgivelsen er de på en liten turné som heldigvis også kommer innom Kafé Hærverk.

Krank Records/Diskoz har siden 1996 utgitt artister som Lasse Marhuag, St. Thomas, Songs:Ohia/Jason Molina, Kjetil Brandsdal/Noxagt, theMoen/Terje Moen og Tore H.Bøe.
http://krank.netii.net

Filip Ring er låtskriver og har samarbeidet med artister som Silver Apples, Jeremy Barnes, Robert Arellano, Tore H. Bøe, Terje Dragseth, Einar Stenseng, Ravi og Martin Hagfors. Som Ring har han gitt ut en rekke album, singler og medvirket på dusinvis samleplater. Han har også tidvis turnert Europa samt spilt konserter i norske fengsler. Både som musiker og performanceartist som tidvis kan tangere inn i det akademiske – slike som med Det Parallelle Universitetet under Sørlandsutstillingen 2017 – eller ved åpninger av kunstutstillinger og liknende.
http://krank.netii.net/ring/

Ørjan Amundsen er en billedkunstner som er utdannet på kunstakademiet i Tromsø (BA), og i Trondheim (MA). Amundsens kunstneriske praksis involverer primært video, musikk og tekst. Disse mediene integreres vanligvis i videomediet, som videre integreres i installasjoner, konserter, opplesninger, performance eller presenteres som rene filmvisninger. Amundsen samarbeider med Simon Daniel Tegnander Wenzelv gjennom musiker- og kunstnerkollektivet Phuture Club, som også arrangerer konserter, samt utvikler performancekunst hvor musikk står sentralt. I de siste årene har Amundsen også samarbeidet i forskjellige prosjekter med poetene Terje Dragseth og Morten Langeland.
https://orjanamundsen.com/
https://www.phutureclub.com/
https://phutureclub.bandcamp.com

Legg til ekstern kalender…