Miman

Miman er en uforutsigbar trio bestående av felespiller Hans Kjorstad, gitarist og klarinettist Andreas Røysum og bassist og synthist Egil Kalman, alle framtredende musikere på den unge skandinaviske jazz/impro-scenen.
Medlemmene spiller blant anna sammen med en del kjente folk som Håkon Thelin, Frode Haltli, Christian Wallumrød, Kresten Osgood, Frode Gjerstad, Axel Dörner og Tobias Delius, samt i band som Billy Meier, Kjorstad Brothers, Boda Boda og Fennel.
Bandets uttrykk formes av deres forskjellige bakgrunner og referanser, der skandinavisk, britisk og indisk folkemusikk blandes sømløst med energiutblåsninger inspirert av frijazzen. De tre distinkte stemmene skaper en organisk lyd, hvor det tonale og det teksturelle smelter sammen med det akustiske og det elektriske, hvor stilarter og tidsaldre går i oppløsning. Som metode for å få fram et tydelig banduttrykk, men samtidig holde mulighetene åpne for at musikken kan havne på uforutsette veier, bestemmer trioen aldri det musikalske forløpet på forhånd. Musikken lages der og da, den improviseres fritt på en levende, harmonisk, og ikke-dogmatisk måte. Debutplata til trioen ventes i starten av 2018.

Hans Pålsen Kjorstad – fele
Andreas Røysum – gitar og klarinett
Egil Kalmann – bass og synth

Cc: 100/70,-

Legg til ekstern kalender…