LilleOrd - opplesning

LilleOrd er et fast nisje-event hvor ulike tekster blir fremført en fredagskveld i måneden.

De medvirkende:

Introdusør:
NILS AMUND RAKNERUD – Dikt

Nils Amund er først og fremst «verdensberømt» for sine mangeårige tekster på baksiden av Klassekampen, men har også begått romaner, dikt og diverse. Pensjonert allsidig altmuligmann og pappa’n til DonMartin.

HÅKAN SANDELL

Håkan Sandell – Wahlström & Widstrand
Håkan Sandell är född i Malmö 1962, och för närvarande bosatt i Oslo. Han debuterade tidigt som poet, men har låtit stryka det första decenniets dikthäften og har utgitt omtrent 30 bøkker, her er noen av de;
www.wwd.se/forfattare/s/hak…

STEIN HOLTE

Stein Holte
Poet og tidvis rockesanger. Debuterte i 2012 med Fuck Månen og har siden utgitt tre diktsamlinger til på Norsk. Han har også gitt ut tre engelske bøker i samarbeid med Ibby E. Okinyi.

OLE HALVORSEN

Ole Halvorsen har Utdannelse skriving fra Skrivekunstakademiet i Bergen, utgitt 2 diktsamlinger på Oktober forlag; Tobakk(1998), Bli Kommune (2000), samt Trøst(1999), en antologi sammen med 7 andre forfattere. Utdannelse kunst; 2 år Nydalen kunstskole, 1 år Prosjektskolen kunstskole. Ca.10 separatutstillinger(de fleste på Albin Upp, Oslo), samt haugevis sammen med andre.

LARS TARALDSEN

Lars Taraldsen (34). Skriver dikt og kortprosa ved siden av jobben som oljejournalist i Teknisk Ukeblad. Startet Asfalt Forlag under studietiden i Bergen, sammen med et knippe andre poeter. Forlaget utga fanzinen Paria. Har også utgitt tekstsamlingen “På dansegulvet var hun lokomotiv og jeg sporet av ved disken” på eget forlag. Ble i 2017 tildelt Risør kommunes nachspielpoesi-pris. Foretrekker for øvrig at tekstene høres, ikke leses.

ULRIK FARESTAD – Dikt

Ulrik Farestad har utgitt diktsamlingene “Støv, stjerner, piksler” (2013) og “Sangen og katastrofen” (2017), begge på Bokvennen.

HENNING NESS – Leser

Henning Ness i Ny Tid, forfatter og lærer. Utgitt tre bøker. Publisert artikler i blant annet Morgenbladet, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Dag og Tid.

TONY ALEXANDER

Poet, rockestjerne og friluftsmann. Debuterte med bok i 2001. Utgitt 14 musikkalbum siden 1994. Dogmefilmskaper på fritiden. Er født i 1975, har de siste år bodd i Buenos Aires og på ei hytte i Finnskogen.
[Bilde]

Legg til ekstern kalender…