Linda Pira (SE) / ULYDOG

Det finnes begavede rappere, også finnes det Linda Pira. Siden hennes gjennombrudd med sin debut-EP “Matriarken” har Pira befunnet seg i en helt egen liga, som andre kjemper i tiår for å nå. Gjennom låter som “Shu katt” og “Knäpper mina fingrar” har vi fått en del av hennes konsentrerte flow, og samtidig blitt introdusert for et helt nytt kapittel innen svensk hiphop. Hun slapp tidligere i år singelen “Låt dom hata” som vekte forhåpninger om et etterlengtet debutalbum.

I 2013 vant Pira prisen Årets Nykommer under den svenske prisutdelingen Grammis og ble i tillegg også nominert til Årets artist og Årets hiphop/soul. I 2015 vant hun også Årets låt for “Knäpper mina fingrar remix” og Årets hiphop/soul.

Siden hennes debut-EP har hun fortsatt å slippe oppmerksomhetsvekkende singler – forvent et show i toppklasse når Linda Pira inntar ULYDIG-scenen.

OM ULYDIG
ULYDIG er en konsertserie med kvinnelige artister innen hiphop og RnB i Skandinavia. Konsertene gir kjente og ukjente artister en scene de kan være ulydige på og vår visjon er å fremme mangfold på scenen så vel som innen sjangeren. Konsertserien er et samarbeid mellom Det Norske Studentersamfund, Konsertforeningen Betong og Feministisk Forum.

Legg til ekstern kalender…