OSLO -En kjærlighetshistorie

Det er over 600.000 innbyggere i Oslo.
Det finnes like mange historier.
Dette er èn av dem.

[Bilde]

Stian er gift med Katrine. De bor i en flott leilighet på Majorstuen. Hverdagen går sin vante gang, men ekteskapet deres er ikke lenger som det var. Det blir plutselig brudd i rutinene når Katrine må dra på jobb på trettifemårsdagen til Stian. En frustrert rusletur alene i sentrum skal vise seg å få uante konsekvenser. Stian går tilfeldigvis forbi London Pub der en kollega, Jan, stopper ham. Han skal opptre med sitt nye show for første gang og insisterer på at Stian må være publikum. Stian blir noe motvillig med, og et liv som til nå har vært grått eksploderer plutselig i technicolor når han møter den chilenske kunstneren Oscar.
[Bilde]

Hva skjer når det livet du trodde du ville ha ikke er det allikevel? Er det for sent å starte på nytt? OSLO – En kjærlighetshistorie er en nyskrevet norsk musikal som handler om identitet, om kjærligheten til Oslo, om kjærligheten i Oslo og hva det koster å være tro mot seg selv.

Musikk, idè og historie: Miguel-Angel Fernandez. Sangtekster: Caroline Glomnes. Manus: Marius Leknes Snekkevåg. Regi: Renate Stridh. Pianist: Sverre Tollefsen Laupstad. Med: Kristian Larsen, Knut-Sigurd L. Bygland, Liv-Ellen H. Kahrs, Liv-Unni Larsson Undall, Trond Teigen, Kaia Åshammer, Tone Oline Knivsflå, Bente Andås, Helene Wibrand, Kirsti Lucena, Anne Kine Lien-Koot, Sondre Hinze, Åsmund Lockert Rohde, Rolf Mørck, Martin Vangsnes og Pål Jensen.

VARIGHET: CA. 2.30 MIN. INKL. PAUSE.

Workshopen er produsert av Lampelys Produksjoner.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK!

Legg til ekstern kalender…