Agenturet & Tik Records: Showcase på Ingensteds

Vestlandets triveligste bookingagentur teamer nok en gang opp med et av landets mest fremadstormende nye plateselskap for å lage litt rabalder i hovedstaden. Den 28. februar tar kontorfellesskapet turen over fjellet til Ingensteds sammen med fire av sine mest lovende band. I anledningen Bylarm vil vi vise frem hva som rører seg hos oss!

INGENSTEDS 28. FEBRUAR KL 20.00
Line up:

  • Howlin’ Sun
  • Dobbeltgjenger
  • JOHANNES HOLTMON
  • Marinius
    + DJs Erlend Klette & En vanlig fyr

Agenturet er et bookingagentur fra Bergen som jobber med omlag 15 bergensbaserte band. Agenturet ble startet opp i kjølvannet av VillVillVest 2016 med en rekke lovende band fra programmet der. I 2018 har selskapet lagt bak seg over 100 konserter, og er klar for sin andre tur til Bylarm for å oppdage ny musikk og stifte nye bekjentskaper.

Tik Records er et sjarmerende lite plateselskap med nærmere 12 band i stallen og en katalog som strekker seg tilbake til januar 2016. Som to år gammelt selskap ser Tik tilbake på slipp av tre album i 2017 og spellemannsnominasjon i 2018. Dette blir tredje gang Tik Records tar turen over fjellet til Bylarm.

En stor takk til våre samarbeidspartnere som hjelper med å løfte frem våre artister i 2018! Playground Music Norway, Apollon Records, KARISMA RECORDS og Nordsø Records!

Hjertelig velkommen til en voldsom helaften og oppladning til by:Larm 2018 1.-3.mars!

Design: Olalys

Legg til ekstern kalender…