Nybegynner Helgekurs Vinter/Vår 2018

Helgekurset 2 & 3 mars har 2 klasser per dagr:
kl 10.00 – 12.00
kl 13.00 – 15.00 – begge dager.
Totalprisen for hele helgen er kr 1800,-
Maks 12 deltakere.
Påmelding:
- via link
- ring gjerne 45218896
[email protected]

[Bilde]

For å få deg godt i gang med yoga gir vi med 2 uker fri drop in i våre faste yogaklasser i etterkant av kurset!
*Yogamatter og annet utstyr er inkludert i prisen. Bruk tøy det er lett og bevege seg i. Du trenger ikke sko, yoga praktiseres best barbent, evt. i sokkelesten.
I etterkant av kurset kan du nok yoga til selv å velge om du vil følge Dynamiske kraftfulle, fysiske klasser, de mer rolige Yoga og meditasjonsklassene, de mer terapeutiske lett og rolig yogaklassene eller om du vil veksle mellom disse.

Velkommen til oss.

Mer om kurset:
Du lærer og arbeider med: Fysiske yogastillinger (Asanas), dynamiske og statiske. Vi arbeider med et bredt utvalg øvelser som forløser spenninger i kroppen og gjør den mykere, ledigere og gir bedre balanse. Pusteøvelser (Pranayama). Du lærer en rekke pusteøvelser som har forskjellige virkninger på kropp og sinn. Teknikkene hjelper deg til å utvikle en dypere, roligere pust. Konsentrasjonsteknikker. Du lærer teknikker som hjelper deg til å utvikle et bedre fokus og en lett uanstrengt konsentrasjon (opplevelse) av det du til enhver tid holder på med, altså tilstedeværesle i nuet. Dybdeavspenning (Yoga Nidra). Vi har alltid avspenning i klassene. Virkningene av dybdeavspenningen er opplevelse av dyp ro, klarhet og avspenthet.
Viktig: Det er best at det går to timer fra du har spist et større måltid mat til du praktiserer yoga.

Legg til ekstern kalender…
#yoga