Classic Album Sundays By:Larm Edition presenterer HOLE ‘PRETTY ON THE INSIDE’ (Caroline/City Slang, 1991) m/Wyndham Wallace og Christof Ellinghaus

I vår aller første By:Larm-utgave inviteres våre kjære lytteklubbhuer til en samtale rundt Courtney Love’s Hole og deres grungeklassiker fra 1991, Pretty on the Inside. Albumet var samtidig en viktig del av plateselskapet City Slangs hvetebrødsdager, så her får du høre historier både rundt albumproduksjonen, om bandet og den første spennende tiden i et plateselskap som senere skulle gi oss band som Caribou, Lambchop, Broken Social Scene og flere andre favoritter.

Courtney Love og Hole på The Clapham Grand og HMV Music Store (Foto: Fred Duval/FilmMagic)

Denne gang gir klubbvert Kent Horne mikrofonen til musikkjournalist Wyndham Wallace, tidligere ansatt i City Slang, som intervjuer grunnleggeren av det Berlinbaserte labelet, Christof Ellinghaus.

Christof Ellinghaus

AUDIOFILE LEIRBÅL
Vi setter som vanlig vår lit til lydmolekylistene fra Duet Audio som hjelper oss å tilpasse et hifi-system som står til anledningen, optimalisert i forhold til rommet vi er i, og spredd jevnt rundt i BiblioteketKulturhuset. Fire trådløse Devialet Phantom high-end høyttalere gir oss muligheten til å samle oss rundt et av de audiofile leirbålene mens vi hører utdrag fra skiva og fortellingene fra våre gjestepresentører før vi avslutter med å høre hele skiva til ende.

AUDIOMENY
- HØYTTALERE: 2 x Devialet Phantom Gold + 2 x Devialet Phantom Silver
- HUB: Devialet Dialog
- FORMAT: Tidal Hi Fi strømming

Devialet Phantom Gold

HVOR
Biblioteket, 2. etasje på Kulturhuset

NÅR
Fredag 2. mars 2018, kl. 18-20

Legg til ekstern kalender…