CAS By:Larm presenterer LEE HAZLEWOOD ‘COWBOY IN SWEDEN’ (LHI Records, 1970) m/Wyndham Wallace, Matt Sullivan og Tom Skjeklesæther

Lee Hazlewoods Cowboy In Sweden er en skandinavisk klassiker, laget av en av tidenes største og mest ikoniske amerikanske låtskrivere og produsenter. I Sverige. Og fram til slutten av 90-årene var albumet faktisk kun tilgjengelig i vårt kjære naboland.

Fra innercoveret på ‘Cowboy In Sweden’

Til å dele historiene rundt dette fantastiske albumet har vi i vår By:Larm festivalutgave samlet tre musketerer som har vært tett på skiva på ulikt vis; vår lokale lytteklubbvert Kent Horne gir denne gang ordet til Wyndham Wallace, mannen som skrev boken om Lee Hazlewood, Lee, Myself & I (Jawbone Press, 2015), Matt Sullivan som relanserte albumet på sin Light In The Attic-etikett i 2016, og den norske journalisten Tom Skjeklesæther som i sin tid intervjuet Hazlewood og kan hjelpe oss å se på historien fra et skandinavisk perspektiv.

Wyndham Wallace

AUDIOFILT LEIRBÅL
Vi lar våre trofaste lydmolekylister fra Duet Audio hjelpe oss med et lydsystem tilpasset anledningen, optimalisert til rommet vi er i, og spredt ut i Bibliotekets lengde på Kulturhuset. Fire trådløse Devialet Phantom high-end høyttalere vil gi oss fire små, audiofile leirbål publikum kan samle seg rundt mens vi hører utdrag fra albumet og lytter til historiene fra våre tre gjestepresentører før vi hører hele albumet til slutt.

Devialet Phantom Gold

AUDIOMENY
- HØYTTALERE: 2 x Devialet Phantom Gold + 2 x Devialet Phantom Silver
- HUB: Devialet Dialog
- FORMAT: Tidal Hi Fi strømming

HVOR: Biblioteket, 2. etasje på Kulturhuset i Oslo

NÅR:
Lørdag 3. mars 2018, kl. 16-18

Legg til ekstern kalender…