BYLARM PÅ GAMLA m/ KL.20.30: SELMER (NO) KL.21.30: LIL HAMILA (NO) KL.22.30: LEWIS CAPALDI (UK) KL.23.30: MOKRI (NO) KL.00.30: TORG (NO)

KL.20.30: SELMER (NO)

Selmer er et band som beveger seg i et lo-fi-landskap og lager sjarmerende indie pop/rock med sommerlige gitarer og tangenter hentet fra 70-tallet. Bandet slapp sin første dobbeltsingel «Surfin with U» i juli, med tilhørende musikkvideo og en liten sommerturné. De seks guttene leverte en legendarisk, tettpakket konsert på Øyafestivalen, med gode anmeldelser. Selmer spiller tight, og kan alltid love en god konsertopplevelse.

«Konserten de gjorde på Biblioteket i går viste klart og tydelig at selv om Selmer ikke har gitt ut særlig mye musikk enda så har de et sound og en håndfull låter som er minst like sterke som den nevnte singelen.» – NyMusikkHverDag.net
FACEBOOK
SPOTIFY/TIDAL/APLLE/ITUNES

KL.21.30: LIL HALIMA (N):

Lil Halima sin lidenskap for musikk har fulgt henne hele livet. Da faren reiste fra Kenya til Bardu i 1995 hadde han med seg kenyansk musikk og amerikansk hiphop i bagen. Dette skulle legge grunnlaget for en oppvekst fylt med forskjellige musikalske inspirasjoner for Lillian Halima Anderssen. Nå jobber Lil Halima med å finne sitt helt egne musikalske uttrykk, og drømmer om å forene alle sine inspirasjonskilder i egen musikk. Fra Stevie Wonder, 2Pac og Aaliyah til James Blake, Steve Lacey og Noname. Hun sier selv at en blanding mellom indie- og urban musikk med afrikanske rytmer er i horisonten, men at hip hop alltid vil være en del av henne.
FACEBOOK
SOUNDCLOUD

KL.22.30: LEWIS CAPALDI (UK)

Over natten slo Lewis Capaldi gjennom med debutsingelen «Bruises». Fra intet kom denne sjelfulle 20-åringen med en låt som bærer en sterk emosjonell dybde. En rå og nedstrippa refleksjon om kjærlighet og tap fra en tekstforfatter som en skulle trodd hadde levd gjennom flere tidsepoker og båret med seg dype arr på veien. I løpet av et par uker nådde låta over 15 millioner avspillinger på Spotify og toppet flere streaminglister verden rundt.
FACEBOOK
SPOTIFY/TIDAL/APLLE/ITUNES

KL.23.30: MOKRI (N)

Mokri er en plastisk støyrock-trio med base i Oslo. De beveger seg mellom eksperimentell og psykedelisk rock, støy og no-wave. Bandet kombinerer akustiske og elektroniske elementer til et særegent uttrykk kjennetegnet ved eksperimentelle låtstrukturer, hvor melodiske og støyende lydlandskaper underbygges av repeterende rytmiske elementer. Mokri ga i 2015 ut EP-en «Echoes» på Handmade Records under navnet Signal///. EP-en fikk omtale både i norske og internasjonale musikkblogger, og materiale fra utgivelsen ble spilt både på NRK P3, NRK P13, Radio Revolt og Radio Nova. I 2018 er Mokri aktuelle med sin første fullengder TOTAL LOVE.
FACEBOOK
SPOTIFY
TIDAL
SOUNDCLOUD

KL.00.30: TORG (N)

Torg debuterte september 2015 med skiva kost/elak/gnäll, via Jazzland Recordings. Den fikk gode tilbakemeldinger i Norge og utlandet. Arild Andersen i Aftenposten skrev: «kost/elak/gnäll er et bunnsolid dokument på de spennende overskridelsene det unge norske miljøet skaper.» Bandet består av musikere fra blant annet Monkey Plot, Broen, Skadedyr og ICH BIN N!NTENDO. TORG inviterer til en verden bestående av repeterende rytmer og melodier i et tidligere lite utforsket område, i mellom popmusikk, jazz og minimalistisk samtidsmusikk.
FACEBOOK
SOUNDCLOUD

BYLARM FACEBOOK "GAMLA
Legg til ekstern kalender…