Olga Sukhomud & Ellen Tangen / 10. til 23. mars 2018

Olga Sukhomud (født 1982) er en ukrainsk kunstner som jobber med tegning, tekstil og foto. Hun er opptatt av å skape en organisk helhet mellom forskjellige medier. Arbeidene er abstrakte og figurative på samme tid. Fragmenter av natur er ofte kombinert med egendefinerte symboler. Olga blir ofte inspirert av folkeeventyr, myter og skumle fortellinger om overnaturlige skapninger. Hun jobber spontant ved å lage et eventyr eller en fortelling, for deretter å la karakterene utvikle seg og leve sitt eget liv i kunstens verden.

Se mere her: www.olgasukhomud.com

Ellen Tangen ble født i Oslo i 1950. Hun er utdannet veterinær, og driver en liten, privat praksis. Kort tid etter å ha truffet kunstneren Magne Håland, som hun er gift med, begynte hun å male. Med et særpreget uttrykk bekrefter Tangen sitt rykte som en av de fremste utøvere av det naive maleriet i Norge.

Det har etter hvert blitt en rekke utstillinger i anerkjente gallerier, og også deltagelse på Høstutstillingen flere ganger. Ellen Tangens yndlingsmotiv er utvilsomt katter i alle farger og fasonger, men også andre dyr, og mennesker, finner veien til lerretet.

Hun arbeider for det meste med olje på plate.

Velkommen til vernissage lørdag 10. mars kl. 15.00 til 17.00
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00.

Legg til ekstern kalender…