OSLO OPEN KUNSTFESTIVAL

[Bilde]

OSLO OPEN KUNSTFESTIVAL

21. og 22. april klokken 12.00 – 18.00.

Hvordan jobber en kunstner? Hva er et atelier? Ønsker du å bygge opp din egen kunstsamling? Besøk Oslo Open og hør kunstneren formidle tankene bak sin egen kunst samt se kunsten før den havner på galleri eller museum.

Oslo Open er Norges største kunstfestival og gir publikum mulighet til å se kunst i kunstnerens atelier. Under arrangementet åpner 400 av Oslos kunstnere dørene for publikum. Det er duket for en intensiv helg full av unike kunstopplevelser og mulighet for å delta på arrangementer som Åpne Atelierer, Barnas Oslo Open (BOO!) Guidede Turer samt en rekke utstillinger arrangert av og med byens kunstnere.

Ta en titt her for å se oversikten over årets deltakende kunstnere osloopen.no/nb/kunstnere

Som i fjor deler vi byen i to – mellom Oslo øst og Oslo vest. Kunstnerne på østsiden av elva har åpent atelier på lørdag 21. april og kunstnerne på vestsiden av elva har åpent atelier på søndag 22. april.

Vi arrangerer workshops for barn som en del av barnefestivalen Barnas Oslo Open, se eget facebook event for dette samt oversikt over tilgjengelige workshops her http://osloopen.no/nb/boo-barnefestival

Oslo Open har årlig rundt 9000 besøkende, er åpent for alle og har gratis inngang. På vår nettside finner du detaljert informasjon om våre ulike arrangementer, liste over deltakere kunstnere etc.

Velkommen til Oslo Open!

Adresse: Hele Oslo
Åpningstid: 12.00 – 18.00
Alt er gratis!
www.osloopen.no


Oslo Open er finansiert av Oslo Kommune, Norsk Kulturråd, Utenriksdepartementet, og Adam Mickiewicz Institute.

Subjekt.no er Oslo Opens mediepartner.

Legg til ekstern kalender…