Ung i Aulaen: Fagerborgfestspillenes åpningskonsert

Se alle konsertene i Ung i Aulaen konsertserie her: www.uio.no/om/kultur/musikk…

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival skapt av unge musikere, for et ungt publikum. Vi ønsker å rekruttere et nytt publikum til den klassiske musikkarenaen og målet er å bli en av hovedstadens mest dynamiske og spennende musikkfestivaler.

Fagerborgfestspillene 2018 vil rette oppmerksomhet mot musikk som er komponert som en reaksjon på historisk politiske hendelser. Musikken har en spennende sammenheng med den politiske historien, og de to kan styrke hverandre og skape en sterk opplevelse. Vi ønsker å kombinere musikken med foredrag/samtaler mellom sentrale personer som kan knytte disse to aspektene sammen. Tittelen på årets festival er re;act.
Billetter

Fullpris: 150,-

Rabatt: 100,- (Publikum på Lunsj med kultur og operamedlemmer)

UiO-ansatte Fri entré

Studenter/PublikUng: Fri entré

Billetter kjøpes via TicketCo

Program

Aaron Copland: Fanfare for a Common Man
Utøvere: Andreas Öberg, Emilie Ravn Jensen, Selma Ringdal, Karoline Jøkling, Trond Sagbakken, Snorre Laugerud, Malene Flataker, Gabriel Boezi, Ole Vetle Johansen, Robert Sylta, Jesper Kramer-Johansen, Åsmund Moen, Nora Sjøgren og Geir Strande Syrrist.

Johannes Brahms: Pianokvartett i G-moll, Op. 25
Utøvere: Michael Endres, Edvard Erdal, Michael Grolid, Frida Skaftun.
PublikUng

PublikUng er en organisasjon som formidler scenekunst og klassisk musikk til et publikum mellom 18 og 30 år. Gjennom flere gode tilbud og gratis billetter vil du som medlem få muligheten til å oppleve noe det fremste innen dans, opera, teater og klassisk musikk. Våre samarbeidspartnere er blant andre Den Norske Opera & Ballett, Oslo Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret, Oslo Quartet Series og Opera til Folket. Det er helt gratis å melde seg inn i PublikUng via deres hjemmeside PublikUng.no[Bilde]

Legg til ekstern kalender…