Insomniac Bears

Insomniac Bears har endelig konsert på Blå denne fredagen!
[Bilde]

Insomniac Bears fordyper seg i et rikt lydbilde av retrofuturistiske synther og energisk vokalføring som får sjangergrensene til å forsvinne. Forvent et spennende uttrykk pakket inn i 80-talls tilbehør med ektefølt låtskriving som snakker nåtidens språk. Her fusjoneres de tydlige signaturerene vi kjenner fra tidligere favoritter og etablerer felles grunn og en ny retning. Uttrykket er formet i full musikalsk frihet og kan best beskrives som indiefolk eller artpop med skandinavisk kjøl.


Besetningen består av tidligere Rumble In Rhodos (Official) vokalist Thomas Bratlie Haugland, Team Me-sjefen Marius Drogsås Hagen, multiinstrumentalist Marius Ergo (Lukestar, Snöras, Kaospilot++) og undergrunnsveteranen Magnus Moriarty. De har også med seg rytmevirtousen Axel Skalstad på trommer og nå er de endelig klare for den første Oslo-konserten.


Etter ett års tid med låtskriving i Oslo reiste Insomniac Bears til landets mest majestetiske studio, Ocean Sound Recordings på smellvakre Giske, og spilte inn sine første låter. Her løsnet ting for alvor og resultatet vitner om et utforskende band som tross sin korte levetid har klart å finne et eget uttrykk. Gruppa har skjenket så mye liv som overhodet mulig inn i denne første utgivelsen ”Hypercolor” som ser dagens lys i form av en maxi EP/12” utgitt på et av norges mest hardarbeidende plateselskap Fysisk Format 16. februar 2018.

En ting er sikkert; denne unike kombinasjonen av artister har løftet hverandre opp og frem til nye høyder som gjør Insomniac Bears til et nytt musikalsk kollektiv du burde holde øye med. Ikke gå glipp av den første konserten i tigerstaden på deres personlige favorittsted BLÅ.

Her kan du forhåndskjøpe billetter og sikre deg inngang:
www.ticketmaster.no/event/5…


Oppvarmere:

Samū spleiser 60-tallet med 80-tallet gjennom sin kjærlighetsfikserte og tilsynelatende naive popmusikk; tekster om hjertesorg og håpløshet kamufleres av en varm, betryggende lydverden, ikke heeelt blottet for nostalgi og melankoli.

Og vi utvider festen med northern noir favoritten Pieces of Juno som vår spesielle gjest på «Hypercolor» slippfesten:

Legg til ekstern kalender…