Robert Moses & the Harmony Crusaders Release Concert at Krøsset. Plus special guests Anders Møller and Torgeir Waldemar. Supp: Aleks Weiss

Robert Moses & the Harmony Crusaders ‘Plutonic Friends’ Oslo Release Concert med Anders Møller og Torgeir Waldemar Krøsset 6. april
CC: 180kr
Plutonic Friends on all Digital Platforms: http://smarturl.it/PlFriendsDIGITALlink

Aldersgrensen: 20 år

Robert Moses and the Harmony Crusaders

Reviews for ‘Plutonic Friends’:

«Moses har en stemme som borer seg inn.»
Dagbladet

«Roberts lyriske univers…er noe ganske annet enn det vi er vant til her hjemme…Dette er musikk som gjør inntrykk, men som på ingen måte gir ved dørene…»
Erik Valebrokk

«Låtane er framleis flotte, med ein god spennvidde i uttrykket, frå det lågmælte varsame til det meir utagerande og høglytte…det er framleis lett å la seg forføre.»
Firdaposten

«For med Plutonic Friends har Robert Moses begått kunststykket å overgå seg selv, utvikle sin egen musikkstil, lage noe som utfordrer lytteren og samtidig beholde essensen i det som gjør ham unik. Dette er en plate med utrolig mange lag, og som tilbyr deg så mye som lytter, at den er en ubetinget fryd å lytte til….Robert Moses tør virkelig utfordre med denne platen. Både seg selv og sjangeren han har blitt plassert i…Dette er kort sagt poesi. Både musikalsk og tekstmessig.»
Dust of Daylight

The Wilhelmsens – 6
Erik Valebrokk/ Mitt liv som Erik – 5
Firdaposten – 5
Dust Of Daylight – Essential listening
Dagbladet/ Dagbladet Kultur – Anbefalt

Bio
I september 2013 Robert Moses and the Harmony Crusaders ga ut albumet Self-Developing Country på Voices of Wonder Records. Albumet fikk veldig gode anmeldelser, deriblant 5 i Dagbladet og terningkast 6 i Firdaposten. Det endte også opp i flere Top Ten lister for 2013, som inkluderte Dagbladets liste, i tillegg til at albumet vant prisen for Best Alternativ Country Album of the Year fra Independent Music Awards i USA.

Robert Moses and the Harmony Crusaders turnerte i Norge og var på spillelisten til NRK Østfold med singelen ‘Take a Look at My Heart, Today’, i tillegg til at bandet fikk airplay gjennom en rekke andre kanaler i Norge. I februar 2016 varmet opp Robert for Mark Olson av the Jayhawks på en turne av norge.

Robert Moses and the Harmony Crusaders laget deres neste skiva hos Subsonic Society Studios med Anders Møller, kjent fra Kåre and the Cavemen and Euroboys, og Spellemannspris nominerte Torgeir Waldemar som co-produsenter. Albumet skal gis ut i 9. februar 2018 og et par singler ble sluppet i høsten 2017 som har fått utmerkede anmeldelser og airplay og har vært inkluderte i en rekke av Spotify playlister.

Medlemmer av the Harmony Crusaders spiller eller har spilt med Tommy Tokyo, Midnight Choir, Sivert Høyem og Lucky Lips blant annet.

Band:
Robert Moses: Vocals, guitar
Malin Pettersen: Vocals
Anders Hofstad Sørås: Guitars, pedal steel, lap steel, banjo
Ketil Kielland Lund – Keyboards, accordion, flugel horn
Terje Støldal: Bass
Alexander Lindbäck : Drums

Support: ALEKS WEISS

Aleks Weiss er en låtskriver og visesanger som skildrer det moderne menneskelivet på en sjelden måte.

Tekstuniverset balanseres ofte mellom det joviale og det reflekterende, og søker et uttrykk hvor de to kan utfylle hverandre: Et sted hvor man kan snakke om flyktighet, tabu, og psyke- Gjerne over napoleonskake og kaffe.

Tekstene gir låtene et lavmælt og ærlig preg, og lyden trekker mye fra Daniel Norgren, tidlig Jackson Browne, og Ane Brun. Etter flere års erfaring med kjellerkonserter og stille spredning av demoer fra Google Drive, fremføres låtene nå med fullt band.

soundcloud.com/aleksweiss/b…

Special guests to be announced!

Legg til ekstern kalender…