CHRISTOPHE HOHLER

Vi har gleden av å presentere en ny fantastisk separatutstilling med nye kraftfulle og “levende” malerier og grafikk av den dyktige, sveitsiske neo-ekspresjonisten Christophe Hohler.
Kunstneren klarer på en fantastisk måte, ved hjelp av malingens og fargenes egenskaper, å skape noen motiver som virkelig fanger essensen av å være menneske. Han portretterer det han kjenner nærmest og som han finner malerisk interessant, derfor er motivkretsen stort sett bestående av menn. Disse er gjerne i “flux”, det være seg enten fysisk gjennom arbeid og bevegelse, eller mentalt, tenkende eller avbrutt midt i en samtale. Hn kalrer på samme tid å få frem både det som finnes i oss av kraft og energi, samtidig som han viser våre litt “styggere” og mer sårbare sider. Det er ikke uten grunn at særlig psykologer har fattet spesieltl interesse for Hohlers kunstnerskap.

Filosofen Heidegger sa en gang at; “ved å alltid velge minste motstands vei, lever man et ufritt (og dermed kjedelig) liv”. Maleriene til Hohler er ikke minste motstands vei, og vil på sikt berike livet ved hvert blikk man gir de!
 

VELKOMMEN TIL VERNISSAGE:
TORSDAG 12. APRIL KL 18.00
Enkel servering, møt kunstneren og nyt kunsten!

Åpningstider for utstillingen i helgen:
Fredag 13/4 kl 10 – 17
Lørdag 14/4 kl 10 – 16
Søndag 15 /4 kl 12 – 16

Legg til ekstern kalender…