KLUBB PIX: Gratis førpremiere på ISLE OF DOGS

The Royal Tenenbaums, The Darjeeling Limited, Moonrise Kingdom eller selveste Rushmore! Wes Anderson er en av bautaene innen amerikansk samtidsfilm, og spør du folk har de ofte en soleklar favoritt av regissøren.

Endelig er den fantasifulle regissøren tilbake med ny film, og du har muligheten til å se den gratis før alle andre på nok en Klubb Pix-visning.

Sist gang Wes Anderson beveget seg inn i animasjonsverdenen tok han for seg Roald Dahls Den fantastiske Mikkel Rev. Denne gangen har han alliert seg med manusforfatter Kunichi Nomura, og lagt handlingen til Japan.

Isle of Dogs lar oss stifte bekjentskap med den 12 år gamle gutten Atari Kobayashi, adoptivsønnen til den korrupte borgermesteren i Magasaki City i Japan. Dystopien foregår i nær fremtid, hvor hundene har blitt en såpass stor belastning at borgermesteren bortviser dem til en øde søppelfylling. Det faller i dårlig jord hos Atari som bestemmer seg for å redde sin firbente venn, Spots!

Det er ikke mangel på stjerner som ønsker å jobbe Wes Anderson, og dyrene i filmen er stemmesatt av stjerner som blant annet Bryan Cranston, Edward Norton, Tilda Swinton, Bill Murray, Jeff Goldblum og Scarlett Johansson. Isle of Dogs var åpningsfilm på filmfestivalen i Berlin tidligere i år, og er Wes Andersons første film siden The Grand Budapest Hotel fra 2014.

Les Aftenpostens anmeldelse av Isle of Dogs her.

Arrangementet er et samarbeid mellom Oslo Pix, Nordisk Film Kino og Twentieth Century Fox Norway. Isle of Dogs har ordinær premiere 27. april.

PSSST: Frivillig på Oslo Pix?

Ingen frivillige, ingen festival – så enkelt er det! Torsdag 26. april kl. 17.00, før Klubb Pix-visningen, holder vi et infomøte for frivillige. Der du vil få informasjon om de ulike frivilliggruppene på årets festival og muligheten til å stille spørsmål. Er du på møte er du garantert plass på filmen.

Les mer om det å være frivillig og meld deg på allerede nå, her.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår frivilligansvarlig Nora Fiskaa Ljøstad: [email protected]

Legg til ekstern kalender…