Böyen Beng på No.53

bøyenbeng , oppdatering april 2018

Dette er i all hovedsak årsaken til at vi avlyste den tillyste premieren på vårt 30-års-jubileumsshow på Blitz i desember og utsatte turnebookingen på ubestemt tid. Vår gitarmester Hveding frontkolliderte med bandbilen i fjor høst, kort tid etter vår siste konsert på Aye Aye Tortuga. Han ble redda av sikkerhetsbeltet, men til prisen av en ødelagt stroppeskulder, noe enhver rockegitarist vil forstå at er et alvorlig tilbakeslag.
Vi er et band som tåler en trøkk, selv om den kortet bandbilen med en meter og gjorde vår gitarmester midlertidig og forbigående handicappet. Vi kommer tilbake, sikkert som våren.

Vi har i vintersesongen prioritert å jobbe med nye låtideer og justering av detaljer i komp og lydflyt. Men også til å prate om hvorfor vi gjør dette og hvilken mening vi finner i å drive med dette på 31. året.
Det enkle svaret er at ingen av oss har funnet på noe bedre å gjøre . I bøyenbeng finner vi den friheten vi søker til å utfolde oss og skape noe bra i lag. Herfra og ut handler det om å kverne ut gammel og ny beng-guffe, turnere hvor vi blir etterspurt og gjøre vårt beste for å formidle det bøyenbengske budskap til gamle og nye lyttere.
Den bøyenbengske spillerekke i 2018 er identisk med fjorårets og inkluderer følgende profiler:

Silja Starbo – sjefen med fela
Harald Lange – toastmaster
Jon Hveding – gitar- og bassmester
Harald Lykseth Wik – gitarkunstner
Audun Wiborg – bass- og gitarhånd
Remi «Keeper’n» – rytmisk beat

Vi drar på med noen smågigs i vårsesongen, og spiller en smakfull miks av gammelt og nytt, til glede for nye og gamle venner og godtfolk.

Bare å glede seg!!!

cc:100

Legg til ekstern kalender…