The Gatsby Maze Escape Room Performance

Test Oslos splitter nye Escape Room konsept med live skuespillere og virtuell virkelighet.
- En teaterforestilling som utspiller seg i et Escape Room, med deg i hovedrollen.

Har du ikke alltid hatt lyst til å reise tilbake i tiden å prøve én gang til?
Gå for det kysset, si nei til den jobben – eller enda bedre: Skrive under den fredsavtalen, få den Tyske gutten inn på kunstskole og kansellere det atomprogrammet.
I The Gatsby Maze har du mulighet til nettopp dette!
- Reise tilbake i tiden og forandre verdenshistorien en gang for alle i denne forestillingen som utspilles i et Escape Room.

Escape Room
Dette er en opplevelse helt utenom det vanlige, der du og dine venner må jobbe sammen med å løse et viktig oppdrag. For å lykkes må dere knekke kodene dere får fra skuespillere, virtuell virkelighet og i en verden full av hemmeligheter og oppgaver.

Utviklerne
Det unike med The Gatsby Maze er at skaperne bak kommer fra film- og teaterverdenen. Du kan derfor forvente å bli dratt inn i en stor, helstøpt og episk historie, som sammen med live skuespillere, er med på å lage en unik opplevelse du sent vil glemme. Du og dine venner blir hovedpersonene i et stort verdensomspennende agent-action-drama.

Historien
Det internasjonale konsernet M.A.Z.E. corp. har utviklet en måte å sende personer tilbake i tid. Denne teknologien bruker de til å skaffe bevismateriale mot korrupte og løgnaktige maktpersoner i vår fortid, men de trenger din hjelp som “Tids Agent” til å reise tilbake og avdekke hemmelighetene, slik at vår verdenshistories “Bad Guys” får den straffen de fortjener, – og slik at nåtiden forhåpentligvis blir en anelse lysere.

Legg til ekstern kalender…