Utstråle positivitet

Utstråle positivitet med Vemund Skulberg
Onsdager 02. Mai – 23. Mai | 17:00 – 17:45
Majorstueveien 26, Oslo

Price: 90kr for drop-in
70kr for students, pensioners and unemployed
20% discount if you book the whole course.

Føler du at du sitter fast i negative tanker om deg selv eller andre?

Det er ikke nødvendig, vi kan definitivt endre våre mentale mønstre og ved å gjøre det kan endre både vår egen og andres livskvalitet til det bedre.

Det å lære å tenke positivt og avstå fra negative holdninger er den beste måten å forbedre livskvalitet. Buddhas lære gir oss visdomen til identifisere og gi slipp på perspektiver som holder oss tilbake i vabedabbebde negative tankemønstre. Ved å utvikle ferdigheten til å autentisk forvandle vårt sinn gjennom meditasjon kan vi endre måten vi ser på oss selv, andre og verden rundt oss. Slik kan vi bli mer fleksibel, lett og lykkelig i vår hverdag.

Dette kurset introduserer meditasjonsteknikker for avslappning, og gi slipp på stress, dårlige vaner og negativitet og i stedet kutivere samt få kontakt med positive og fredelige sinnstilstander. På denne måten kan vi skape et rom i sinnt, som tillater et nytt perspektiv å oppstå.

Om læreren
Vemund er kjent for sitt varme hjerte og hans dype takknemlighet for meditasjon og retrett. Han elsker å dele sin forståelse med andre og lærer med lyshet og glede

Legg til ekstern kalender…