Kadetten og Skral: Lanseringsfest

Kadetten og Skral Festival presenterer: Lanseringsfest! Sommerens festivalprogrammer er ferdigstilt og vi inviterer venner og kjente til en hyggelig kveld fylt med live acts, djing og gode vibber på VippaOslo. Kom gjerne innom etter jobb, på Vippa er det et stort utvalg av mat og drikke!

Live acts:
Linni
Bergensrapperens soloprosjekt dukket opp i kjølvannet av Yoguttenes utagerende og festvennlige hiphop. Linni har utmerket seg som et talent med et komplekst tekstunivers. Med en solid albumstrilogi og spellemannsnominasjon bak seg, er han nå aktuell med prosjektet Neste Planet med Kvam.

Yung Smul
Etter han gav ut sin første låt på julaften i 2016 har ting gått raskt for den 19 år gamle vestkantrapperen Yung Smul. Han har fylt scener på Øya- og Slottsfjellfestivalene. Stjerneskuddets lydbilde preges av direkte tekster med blytung 808-bass og lekne melodier.

Charlie Skien er solo-prosjektet til Andreas Høvset (Vokalist i Verdensrommet og Softcore united sammen med to tredeler av Sushi x Kobe), som startet opp i fjor. Charlie Skien befinner seg et sted i mellom R&B og indie, og har et lydbilde som er preget av synther, 808-trommer, og diverse samples. Prosjektet et urbant og poppete utrykk. Charlie Skien har spilt sammen med EMIR, Hester V75 og Mato Polo.

Sebastian Zalo
Sebastian Zalo er et ferskt tilskudd til den norske hiphopscenen. Hortenrapperen befinner seg i spissen av en ny bølge norsk hiphop og er for tiden aktuell med debutmixtapen “På høytid med lavkultur” – med gjesteopptredner av blant annet Larsiveli og Yung Smul.

Safario
En av de mest spennende nykommerne, Safario, produserer, mikser og mastrer sin egen musikk på en skole-PC. Han har varmet opp tungvektere i gamet som Arif og Unge Ferrari og fortsetter stadig å imponere.

DJ:
Hasta
Hasta har co-produsert Goldlinks gjennombruddslåt “Dance on Me” og Cezinandos spellemannskårede “Håper du har plass”. Skien-produsenten er fra samme management som Cashmere Cat og disker opp tunes for kvelden!

CC: Gratis
Aldersgrense: 18 år

Legg til ekstern kalender…