Femme Brutal x Nuts and Bolts: Lost Girls + Jenny Berger Myhre

Femme Brutal presenterer Lost Girls + Jenny Berger Myhre
Torsdag 3. mai på Naustet, fra 21:00
NB! Begrenset plass, kjøp på forhånd om du vil sikre deg billett!

Lost Girls
Jenny Hval – elektronikk og stemme
Håvard Volden – gitar og elektronikk

Hver for seg har Jenny Hval og Håvard Volden (Moon Relay bl.a.) stått for noen av de kuleste og mest spennende musikalske prosjektene her på berget i nyere tid. Nå står de sammen i Lost Girls, og nylig kom de med plata “Feelings” på Smalltown Supersound. Vi kan vente oss analoge synther, båndspill og lengre elektroniske komposisjoner som vris og vendes i uventa retninger.
Sjekk ut “Feelings” her:
lostgirls1000.bandcamp.com

Jenny Berger Myhre – elektronikk og stemme
Jenny Berger Myhre er en allsidig og tilstedeværende musiker, komponist og fotograf. Hun jobber med hjemmelagde instrumenter og instrumenter fra hjemmet, som platespiller, kassettspiller, og lyder fra hverdagen. Hun imponerte oss stort når vi arrangerte slippet for plata “Lint” i fjor og vi har venta på en anledning til å kunne invitere henne tilbake.
Sjekk ut “Lint” her:
canigourecords.bandcamp.com…

Lansering av Nuts and Bolts !

Nuts and Bolts er en ny podkastserie av musiker og produsent Jessica Sligter som prater med kvinnelige og ikke-binære artister om hvordan musikkteknologi og utstyr har spilt en rolle i arbeidet deres. Nerdy og nydelig! Sendes på The Quietus og feires denne kvelden på Femme Brutal med klipp og live intervju fra scenen.

170 / 120 (medlemspris)

Femme Brutal er et feministisk booking-og DJ-kollektiv, og en del av Konsertforeninga.

Legg til ekstern kalender…