Gratis utekinovisning av Karpe Diems "Adjø Montebello"

Karpe Diems “Adjø Montebello” ble kun vist i 4 dager på kino i desember, for stappfulle saler over hele landet, og nå inviterer vi Oslos befolkning til en stor gratis utendørsvisning av filmen på Holmlia!

Karpe Diem er en av landets absolutt største artister, og ble historiske da de på rekordtid solgte ut tre Oslo Spektrum i 2017. Filmfestivalen Oslo Pix ønsker å ta filmen ut til nabolagene i Oslo, og hva er vel da bedre enn å invitere alle til en stor visning?!

Ta med alle du kjenner, og kom og se fjorårets beste konsertfilm ute i det fri!

Visningen er støttet av OBOS og gjort i samarbeid med Euforia Film, Einar Film & Fortellinger, Holmlia Sportsklubb, Holmlia Yacht Club, Frivillighetssentralen, Natteravn Holmlia og Stiftelsen Holmlia Nærmiljø og Holmlia Nærmiljøsenter.

Om filmen
Siden november 2015 har det musikalske og visuelle prosjektet Heisann Montebello bydd på fantastiske låter, ambisiøse musikkvideoer og storslagne liveshow – tre historiske og svært utsolgte konserter i Oslo Spektrum, for eksempel. Adjø Montebello er en reise gjennom Karpes innholdsrike univers. Store musikalske opplevelser, velkjente karakterer og nye eventyr veves sammen i en film ulikt noe annet du har sett, og det introduseres attpåtil helt ny musikk!

Oslo Pix Nabolag
Oslo Pix er festivalen som skal gi Oslofolk syv dagers skikkelig filmfest 4.-10. juni. Festivalen har også en visjon om å ta filmen ut i byen, og vi ønsker å vise film på nye måter. Med Pix Nabolag vil vi lage gode kulturopplevelser for hele familien i nabolagene rundt om i Oslo, og først ut er Holmlia. Les mer om festivalen her: oslopix.no/no/ og følg oss på Facebook: www.facebook.com/oslopix/

Legg til ekstern kalender…