KAMPEN KONSERTFORENING PRESENTERER: AIMING FOR ENRIKE

Kampen konsertforening har en stolt tradisjon med å arrangere natt til første mai konserter på Kampen Bistro. Men i år har vi virkelig slått på stortromma;

Av og til dukker det opp band man rett og slett ikke kan unngå å forelske seg i. Aiming For Enrike er skapt utifra nysgjerrighet, utbrytertrang og frihet som premiss, med et fokus på eksplosivitet og energi. Noen ganger trengs det bare to unge musikere med en sterk felles vilje for å skape en ny, original lyd.

Aiming For Enrikes infernalske driv, nesten idiotisk symbiotiske samspill, svimlende tekniske egenskaper og brede musikalske palett føles derimot aldri “flashy”. De holder seg også for gode for å gjøre ting vanskeligere enn de trenger å være. De er inkluderende óg egenrådige samtidig. Inspirasjonskilder spenner fra repetitiv elektronisk musikk som Burial og Jon Hopkins til festløven James Brown og bråkebøtter som Lightning Bolt og Deerhoof. Summen av alt dette vitner om et band som har oppstått i en nettopp stadig mer sjangerløs tidsalder, der undergrunn og mainstream ligger med hverandre og vi alle langt friere til stilarter og utrykk enn før.

I det kontrollerte kaoset av tighte trommemønstre, komplekse gitarloops og improviserte avstikkere gjemmer det seg velarrangerte låtstrukturer. Samt en åpen invitasjon til alle som ønsker å være med. Vi gleder oss enormt mye til å få besøk av Aiming For Enrike på Kampen Bistro natt til første mai!

Legg til ekstern kalender…