Røverdatter: Hundekino til inntekt for dyr av rusmisbrukere

Ta med deg din firbeinte på en helt spesiell kveldstur – Røverdatter og Caroline Holtet, veterinær og klinikksjef i AniCura Grünerløkka inviterer til hundekino i Torshovparken!

Hundekinoen er gratis men alle oppfordres til å donere valgfritt beløp til veterinær Caroline Holtets fond som finansierer veterinærhjelp til dyr av vanskeligstilte og rusmisbrukere.

Spleisen er allerede i gang, så du kan støtte fondet her: www.spleis.no/project/35583

OM RØVERDATTER:
Som liten lekte Sofia og faren sisten og pil-og bue, men også gjem ølflaska og løp fra taxi-regningen.

Røverdatter er en ganske annerledes far-datter film om Sofia som forsøker å hjelpe pappaen sin inn på rehab, sånn at de kan ha et forhold igjen. Problemet er ikke bare at de må finne fram i en jungel av systemer, men de må finne en plass som også tar i mot kjærestepar og hunden deres Ada. I en til tider absurd, kaotisk og komplisert hverdag er strategien deres en god dose mørk humor. Se trailer

OM FONDET FOR DYR AV RUSMISBRUKERE OG VANSKELIGSTILTE:
For tredje året på rad har veterinær Caroline Holtet, klinikksjef AniCura Norge avd. Grünerløkka vært med å arrangere åpen dag med gratis veterinærbehandling for dyr av rusmisbrukere. På åpen dag i november 2017 jobbet de ansatte gratis slik at over 100 dyr fikk behandling og vaksiner. I månedene etter har også mange av dyrene fått etterbehandling i form av tanntrekk, kastrering, tannrens, fjerning av livmor, blodprøver og fjerning av kreftsvulster. Behandling for over 200 000 kr til sammen. Dette har blitt finansiert av penger Caroline Holtet har samlet inn på www.spleis.no ( ca 90.000 kr ) og AniCura har donert resten slik at flest mulig dyr har fått behandling.

- Jeg får desverre email og telefoner flere ganger i uken fra folk som desperat ønsker hjelp til behandling av sine kjæledyr men ikke har økonomisk mulighet til dette, det skal blir fint og ha penger i fondet igjen slik at disse kan få hjelp, sier veterinær Caroline Holtet.

Arrangementet er støttet av Hill’s Pet Nutrition og MSD Animal Health Norge

Legg til ekstern kalender…