Tenebris Army // Mose // Another Idiot //Hudkreft

[Bilde]

Tenebris ARMY er et ganske nystartet band, men med relativt erfarne musikere, hovedsakelig fra Gjøvik, Oppland, som utmerker seg ved å spille 80-talls Heavy Metal, med røtter i band som Motörhead, Diamond Head, Saxon, Judas Priest, Dio og Heaven and Hell, og som så langt spiller utelukkende egenproduserte låter.
I løpet av april 2018 har vi spilt tre større jobber (Hamar Kulturhus/ Klubb NOR, Hamar 5. April 2018, Bare Bar, Lillehammer 20. april, og Eidskog Rockeklubb, Eidskog 21. april). I tillegg har vi deltatt og kommet videre i bandkonkurransen Tømmerstock Ubarka.
Bandet består av: Victor «Tenebris» Aannerud (Vokal, lead gitar) Martin Skåre (Rytmegitar) Anders Bakkum (Bass, vokal) Erik Sunde Omdahl (Trommer).

MOSE en powertrio fra Drammen som spillere under sjangeren Stoner Deathmetal. Mose har holdt på i litt over et år.
Bandet består av Magnus på vokal, Mats på bass og gitar, og Emil på trommer. Bandet har nettop kommet ut med sin første EP som heter «Mose».

Another Idiot er et fire manns pop-punk band fra Asker. Bandet startet opp i våren 2015, og har i denne perioden spilt mellom 50 og 60 konserter
Dette har vært mye i form av festivaler og oppvarmingsjobber for band fra både utenlands og innenlands. Høsten 2017 bevegde de sine egne konserter opp på scener som Parkteateret, Chateau Neuf, fikk en plass i programmet på Granittrock, og var innom Stockholm for å spille på PSB.
I mai 2016 slapp de sin debut EP «Nothing but Trouble» , og 2 Juni 2017 slapp de sitt første full-lengde album “Make it Short”
Bandet er i hovedsak kjent for sin live-opptreden, som har blitt omtalt som «energibombe» som ofte smitter over på publikum. Her hører det med mosh-pits, stage-dives og brølende allsang

Hudkreft er et politisk engasjert band. De spiller pønk som tar opp viktige (og noen ikke så viktige) temaer. De skriver sanger selv, og spiller noen covere. Jentene har holdt på som band siden september 2016, og har blant annet spilt på stovner rockefabrikk en rekke ganger, på Cafe Mono, granittrock, blitzhuset, uhørt, Aye Aye Club og har kommet helt til landsfestivalen i UKM med en anmeldelse som lyder slik: ”veldig originalt, overbevisende, energisk, kult og fritt! Dere jenter er utrolig flinke og uten frykt på scenen. Da vi hørte dere kjentes det ut som pønk er den nyeste, hippeste musikkform ever! Fett! Pønk is alive!” De har også blitt beskrevet som “en ny frisk pust som har blåst over pønkescena den siste tida” av Blitz booking

Legg til ekstern kalender…