Røverklubben – mingletreff for musikkbransjen

Vi inviterer musikere, låtskrivere, artister og øvrig bransje til mingletreff og minikonsert på den nyåpna Klubben på Røverstaden. Restauranten på Røverstaden byr på gryterett til en billig penge for alle gjester. Gratis inngang.

19.00: Dørene åpner
20.00: Minikonsert med LILJA

Oddrun Lilja, kjent fra bl.a. Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz og Moksha, har de siste årene reist rundt for å samarbeide med musikere og artister fra hele verden. Hun har blant annet spilt med etiopiske sirkusartister, palestinske flyktninger i Libanon, gnawamusikere i Marokko og ragamusikere i India. I verket “Hjem til verden” har Lilja satt toner på inntrykkene, minnene og opplevelsene fra noen av stedene hun har besøkt. På Røverklubben har hun med seg Mariama Ndure (vokal, perkusjon), Martin Morland (kontrabass, vokal) og Ivar Myrset Asheim (trommer, vokal).

Mange musikere savner Mandagsklubben på Smuget, og vi håper at Klubben på Røverstaden kan bli en arena der musikere og bransje kan treffes jevnlig. Mandag 7. mai blir tredje kveld i serien Røverklubben.

NOPA, GramArt, FONO, IFPI Norge, GRAMO, Norsk Komponistforening, MFO, FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedans og NPS Music er vertskap for kvelden.

Legg til ekstern kalender…