Vinklubb - møt Testalonga, Mother Rock og Intellego

Velkommen til en unik kveld på Landmark i pinsen! Vi får besøk av tre av våre favoritt-vinprodusenter fra Sør-Afrika, og inviterer til smaking og fest!

De som kommer er:
Craig Hawkins – Testalonga
Johan “Stompie” Meyer – JH Meyer Wines/Mother Rock Wines
Jurgen Gouws – Intellego

Disse gutta lager crazy bra viner som verden ikke får nok av, og som blir utsolgt i en fei! De jobber alle med fokus på etisk og bærekraftig vinproduksjon – både for naturen og lokalsamfunnet, og er med i nettverket Swartland Independent (tidligere Swarland Revolution). Testalonga er kjent som sørafrikas beste naturvinsprodusent.

Dørene åpnes klokken 20.00, og vi starter med en times vinsmaking med en representativ vin fra hver av de tre produsentene. Craig, Stompie og Jurgen vil underveis fortelle om sitt virke og sine viner. Craig Hawkins jobber svært konseptuelt med vinene sine, og finner særlig inspirasjon i street art og musikk. Han skaper alle navn og etiketter selv, og denne kvelden vil han fortelle oss historien bak brandet Testalonga og noen av de kjente lablene. Man vil ellers få mulighet til å spørre de tre om alt man måtte lure på om vin, Sør-Afrika, surfing eller jordsmonn.

Videre utover kvelden kommer vi til å ha hele 12 av vinene til gjengen tilgjengelig på glass eller flaske fra baren.

DJ SETH RAKNES fra klubb-kollektivet KIDS LOVE BASS tar turen fra Barcelona for å drikke vin og spille det beste av låter. Kjøkkenet fikser selvfølgelig småretter som passer til vinene, og DJ’en tilpasser musikk og volum etter stemningen. Baren og gulvet holder som vanlig åpent til 02.30.

Velkommen til VINKLUBB!

Les mer om produsentene på arrangementssiden på TicketCo.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…