This is Music inc. - Jubileumskonsert

Hei!
Nå i mai er det 20 år siden jeg holdt den første konserten som This is Music inc. Siden den gang har det blitt et fint knippe plateutgivelser, og konserter både med og uten band. Jubileumet må jo feires med konsert og plate. Stedet for konserten er Revolver Goonbar 11.mai. Altså nå på fredag. Oppsettet blir et This is Music inc. i sin enkleste form. En mann, noen trollstemte gitarer og noen råe synther.

Plata kommer nærmere den faktiske årsdagen (som gikk ut som konsertdag, siden de fleste er opptatt med å drikke seg fulle i bunad den dagen). Da kommer den en ensides 7 tommers vinylsingel med låten «The look on Glen Sherleys face» i et begrenset opplag på 20 eksemplarer.

Hilsen Jon

Jon Øvstedal har ved siden av sitt pågående prosjekt This is Music inc. vært musiker, arrangør, produsent, teknikker og katalysator for en rekke av spennende og utforskende band hovedsaklig innen rockegrenen, blant annet Årabrot, Spirits of the Dead, Tusmørke og Succuba. For tiden er studioet Chaka Khan en av hovedsyslene.

Legg til ekstern kalender…