KATE PENDRY: "New Guidelines for Human Interaction from the European Department of Social Archeology or:(HOW NOT TO BE) ASSHOLES IN OSLO".

Vi er stolte av å kunne presentere Kate Pendry som vil fremføre “New Guidelines for Human Interaction from the European Department of Social Archeology, or: (HOW NOT TO BE) ASSHOLES IN OSLO”.
Opprinnelig en del av performanceprogrammet" I won´t do what you tell me",kuratert av Kunst Vardo i 2016, er dette en stand-up performance med vekt på ord: drivende rytmer som graver i den lagvise historien fra stedet, Hausmanns gate 34, Oslo: 59.91920219999999/ 10.75197449999996
«Rask, men ikke andpusten, rik, men ikke ugjennomtrengelig, et oralt/auralt kaleidoskop og en ondskaps-lunefull kritikk av et samfunn som dokumenterer alt og husker ingenting.»

Forestillingen er på Engelsk.
Utstillingen KAMP åpner 18. Performance starter 19.00
(Det er fri entré men begrenset med plasser så vær ute i god tid)

Kate Pendry er født i London og har bodd i Oslo siden 1995. Hun er utdannet ved Mountview Theatre School London, og er både skuespiller, dramatiker og slampoet. Pendry har skrevet og produsert over 50 teaterstykker, der flere er blitt spilt en rekke steder i Europa. Siden hun kom til Norge har hun brukt sin klassiske teaterbakgrunn i et brett omfang av kunstneriske uttrykk, inklusive VR installasjoner, performance, kuratering, lydkunst , radio og selvsagt ren teater. Innholdet i hennes arbeider regnes for å være politisk og personlig, og noen ganger kontroversielt. Pendry er blitt nominert to ganger til Ibsen prisen for dramatikk, og hun vann prisen i 2010 for sitt skuespill om en ( fiktiv) Norsk skolemassaker «Erasmus Tyrannus Rex».

Legg til ekstern kalender…