Peter Estdahl singelslipp at Revolver

Tik Records & Playground Music presenterer førstesingelen fra Peter Estdahl sin kommende soloutgivelse. Den fortsetter i sporet til debuten med pop-hooks seilende gjennom drømmende fingerspill på gitar, synther og dub-orienterte trommer. Produksjonene er dog langt større enn tidligere og leker mer med elementer fra blant annet hip-hop og house. Eksempelvis på sporet “Brilliance” får vi høre Estdahls første rap feature med artisten Albert Bino.

Oppvokst i Tromsø, der han fra en tidlig alder begynte med klassisk piano, trommer og gospelsang. Som sekstenåring flyttet han til Bradford, England for å studere musikk ved ALC Academy. I 2012 debuterte han med singelen Brother (sony music, colombia records) som ble b-listet på p3 og ble en umiddelbar hit sommeren 2012. Året etter flyttet han til Oslo og etablerte seg som en aktiv musiker med flere kjente band bl.a Band of Gold, Casa Murilo
og Jenny Konradsen.

På EP.2 får vi et etterlengtet gjensyn med Estdahls evner som produsent og komponist. Disse komposisjonene befinner seg i et friskt landskap som Peter har jobbet med de siste par årene. Han gleder seg mer enn noen til å vise dette frem, og i anledning slippet tar han en tur rundt i det ganske land med konserter i flere norske storbyer.

CC: 120,-
https://open.spotify.com/artist/0mrGKy3LK0lx8fgTed1UvB?si=LfQnAvXwQJqKNZxh2U18Lg

Legg til ekstern kalender…