Mayflower Madame (EP-release) / FOAMMM / The Vineyards / Dark on Tuesdays

Mayflower Madame markerer slippet av den rykende ferske EP-en «Premonition», deres første utgivelse siden debutalbumet «Observed in a Dream» som høstet stor anerkjennelse i inn- og utland i 2016. Oslokvartettens særegne kombinasjon av suggererende postpunk og mørk psykedelia har fått anmelderne til å plukke frem referanser som The Jesus & Mary Chain, The Doors, Bauhaus, The Cure og The Black Angels.

www.facebook.com/mayflowerm…

Foammm blander elementer fra shoegaze og slackerrock med drømmende, innovative poplandskap og har siden utgivelsen av debut-ep-en i 2016 vokst seg til å bli et av de mest lovende nye tilskuddene til den alternative musikkscenen i Oslo. De har spilt på blant annet by:Larm, Vill Vill Vest, Trondheim Calling og Øyanatt, og delt scene med band som Garbage og Fat White Family. Debutalbumet er på trappene i nær fremtid.

www.facebook.com/foammmband/

The Vineyards er en fanebærer for rett-fram-rock med gode melodier og har gjennom 15 år levert fra seg 3 album, 1 ep og ymse andre utgivelser, et hundretalls konserter i Norge og Tyskland, spilletid på radio, TV, videoer og reklamefilmer – og ikke minst bortimot 15 000 øvinger. Der andre band gir opp og pakker sammen når den store suksessen uteblir, gir The Vineyards aldri opp jakten på den perfekte låten og den beste konsertopplevelsen. Du kan ikke elske rock uten å elske The Vineyards.

Dark on Tuesdays

music.darkontuesdays.com

Legg til ekstern kalender…