SØS Gunver Ryberg live / / little Miss Lucifer (dj) / / AZ3 (dj)

SØS Gunver Ryberg (DK) har en rekke utgivelser bak seg på labeler som The Tapeworm, Contort og Candela Rising, og kom i fjor ut med den fantastiske techno 12-tommeren Decon/Recon #2 sammen med Aïsha Devi, Rrose og Paula Temple‎ på den tyske labelen Noise Manifesto. Ryberg har spilt på det som er av festivaler og klubber i USA og Europa, blant annet Berghain, Tresor, Boiler Room, Atonal, Nuits Sonores og Katharsis.

Rybergs musikk har en egen levende og kompromissløs kvalitet. Hennes karakteristiske stil kjennetegnes av intense rytmer og en særegen utforskning av teksturer og klanger. Kombinasjonen av rå syntetisk lyd og bearbeidede feltopptak er med på å skape et unikt uttrykk.

I tillegg til musikk har den tidligere stuntkvinnen jobbet med lyddesign til teater, performance og dataspill. Hun vant flere priser for lyddesignet til indiespillene Inside og Thoth. Gå ikke glipp av denne konserten med eksperimentell techno levert av en av de mest interessante artistene på den internasjonale technoscena akkurat nå.

Hoved-DJ denne kvelden er Little Miss Lucifer. I tillegg til å være kjent fra lang og tro tjeneste hos legendariske HS-Records i Oslo, spiller hun også plater som en gud. Hun har spilt på Villa, Jæger, Mir og klubbkonsepter som Østrogen, Pack, Fusion, Kodo Tribe og Shiva Space Technology. Forvent suggererende techno av beste sort!

Bak DJ-navnet AZ3 skjuler det seg en av våre favoritter fra Oslos elektroniske musikkscene de siste årene. Gjennom konseptet Bio og fanzinen Witchmag har hun vist oss en frisk tilnærming til norsk kultur anno 2018 og vi gleder oss til å bli servert Tekno, Ambient, Dark- Ambient, Dub-Tekno og Trance av ypperste kvalitet denne kvelden.

Kvelden starter i ni-tida, med AstridFM (Månefisken Elektro, Elektrisk Klubb), Jon Ole Flø, Robin Crafoord (Trulz&Robin, HeartAttack, Elektro Romantik, SYNC) og Sannergata (MIR, Necessary, Gloomy Sunday) som har med hver sin pose med nøye utplukket vinyl.

Med fokus på nyskapende elektronisk musikk booker vi det vi mener er de beste musikerne og DJene akkurat nå. Plassert i kulturhuset Hausmanias nye flerbrukshall med lyd fra Roastfish & Cornbread sound system er scenen satt for et fantastisk konsert- og klubbprogram. Vi ser frem til å ta deg med på en kveld med pulserende elektronisk musikk av aller beste sort. Bli med ut av asken og inn i ilden!

Hva: FØNIKS på Hausmania!
Hvor: Kulturhuset Hausmania, Hausmannsgate 34, Oslo
Når: Fredag 22. juni kl. 21.00-03.00

Legg til ekstern kalender…