ARCON 34 spillfestival

Den 22.-25. juni 2018 er det klart for Weird West på Kongshavn videregående skole. Meld deg på, dukk opp, og nyt en helg med rollespilling, brettspilling, film, auksjon og mye, mye mer!

ARCON er en festival drevet av frivillige og vi er derfor avhengige av deg for å gjøre ARCON 34 til en fantastisk arrangement. Skriv et rollespill, finn et brettspill du ønsker å spille, eller kom på noe lurt til sideprogrammet som du ønsker å bidra med under festivalen. Alt er mulig! Vi ønsker å gi deltakeren våre muligheten til å reise til en annen verden der den ville vesten, sci-fi og magi møtes i skjønn forening, derfor gjør du ARCON-arrangørene ekstra glade om du kommer på noe som er relatert til dette.

Velkommen til Norges største spillfestival, der alle er velkomne. Kommer du langveisfra? Bor du rett nedi gata? Har du lyst til å kle deg ut? Vil du aller helst være helt anonym? Dukk opp, og vi garanterer at du finner noe morsomt å gjøre. Bli med oss og utforsk en ny verden innen spillkultur: på ARCON34!

Legg til ekstern kalender…