Klubbdagen på SubScene

[Bilde]

SÂVER
SÂVER består av medlemmer fra Tombstones og HYMN. Første fullengder er klar for slipp, og tungt og hardt og brutalt er essensielle stikkord. Siden etablering for omlag ett år siden har Oslobaserte SÂVER gjort alt annet enn å ligge på latsida og spilt en rekke konserter, med blandt annet med Crowbar og kompisene i Lonely Kamel. Nå står Øyas klubbdag for tur og i Oktober gjester de Høstsabbat festivalen—Norges desidert tyngste knutepunkt.

Skalla
Skalla er et passiv-aggressivt punkband fra Oslo. Bandet slapp i fjor den kritikerroste EP-en Natt til siste mai, og har den siste tiden spilt en rekke kaotiske konserter, blant annet som support for samtidige helter som Viagra Boys og Shame. I løpet av våren har Skalla ferdigstilt sitt debutalbum i Taakeheimen Lydrike med Milton Von Krogh (Arabrot, Okkultokrati, PRTLVX) bak spakene. Første smakebit kom i mai, i form av den pessimistiske fotballhymnen «Rekdal».

Taking Names
Hardslående og fremadstormende pop-punk fra Bergen. Tar soundet fra band som Blink 182 og Jimmy Eat World skamløst inn i et nåtidig format fylt av ung energi, sing-alongs og ballespark. De har allerede herja Urørtfinalen for et par år siden, rotert godt på P3 og fått flere hundre tusen avspillinger på Spotify.

Over the Trees
Oslobandet viste tidlig sin teft for melodi, skjørhet og attitude med singelen «Garbage Crown», som gjorde bandet til Ukas Urørt og deretter en av finalistene i Urørtfinalen 2016. De har rukket en tur «over dammen» og spilt på diverse festivaler i California, og åpnet de by:larm 2016 på Vulkan Arena, til stappa brakke. Flere medier meldte i etterkant at bandets konsert var et av de definitive høydepunktene under festivalen.
Over The Trees spilte inn sitt debutalbum «From the Sidewalk» på soverom og eget øvingslokale, og brukte den lokale kirken og en tom parkeringskjeller for å få en riktig mengde organisk romklang i sitt postrock/shoegaze-sound. I disse dager jobbes det med nytt album med selveste Nick Terry bak spakene og vi kan love en smakebit eller to denne kvelden.

Legg til ekstern kalender…