Motvind 2018

[Bilde]

Motvind er en ideell festival som tar sikte på å presentere et bredt spekter musikk av høy internasjonal kvalitet. Festivalen skal være inkluderende og mangfoldig. Vi jobber aktivt for at festivalen skal være tilgjengelig for alle samfunnslag, til en så rimelig penge som overhodet mulig.

Motvind ble arrangert for første gang sommeren 2016. Oppstarten var motivert av kjensgjerningen om etisk tvilsomme selskapers involvering i norsk kulturliv. Slike selskaper inkluderer (uten å begrense seg til) Kongsberg Gruppen, Nammo og Statoil.

Motvind kan derfor sies å være en protestfestival. Blant annet er den en protest mot et kulturliv drevet av “skitne” penger, en protest mot norske krigsprofitører, mot norsk produksjon og eksport av dødbringende våpenmateriell, der et skruppelløst pengejag går på bekostning av all fornuft og tilsidesetter alt av moralske og etiske overveielser.

Tross dette er Motvind fremfor alt en pro-festival. Motvind er pro-fred, pro-frihet og pro-kvalitetsmusikk!

Vi ønsker med denne festivalen å etablere en scene for unge og nyskapende musikere så vel gamle ringrever, og publikum skal kunne forvente seg utforskende og sjangeroverskridende musikk av høy internasjonal kvalitet, uten å måtte endevende lommeboka!

FREDAG 6. JULI

BLÅ:

19.30 – Brødrene Kjorstad
20.30 – Kim Myhr & Kjell Bjørgeengen
21.30 – TORG
22.30 – Thurston Moore & Mats Gustafsson

KAFÉ HÆRVERK:

00.00 – Mike Cooper

+ DJs Elena Wolay & Andreas Røysum

LØRDAG 7. JULI

CAPPELENS FORSLAG:

15.00 – Signe Emmeluth
15.45 – Katt Hernandez & John Andrew Wilhite

KAFÉ HÆRVERK:

20.00 – Tristan Honsinger & Joel Grip
21.00 – Jooklo Duo
22.00 – Harpreet Bansal & Sanskriti Shrestha
23.00 – Träd, Gräs & Stenar (Träden)

+ Motvind DJs

Legg til ekstern kalender…