GATEAVISA NR.197 LANSERINGSFEST // 140718 // GODTHÅB

Ny utgave, ny fest!

Mye har skjedd siden sist. Gateavisas visuelle profil har gått igjennom et radikalt skifte, og du vil nå finne oss som magasin, ikke papiravis. Denne gang med den umiskjennelige taggete logoen!

Neste gang vil du kanskje finne oss på dasspapir innsvøpt i oterskinn med ny logo? Hvem vet? Gjennom snart 50 år med historie har vi hatt et utall logoer, formater og papirkvaliteter. Forvent det uventete. Hos Gateavisa er alt lov.

I denne utgaven har Gateavisa vært på reisefot. Redaksjonen dro til Hamburg og møtte pioneren bak hardcore techno og gabber, Marc Trauner aka The Mover.

En annen skribent var på den myteomspunnede detox-retreaten The Sanctuary på Koh Pangan i Thailand og sett på hva som beveger seg i kulissene. I tillegg kan du lese en poetisk rapport fra en avdanka Pussy Riot konsert i Los Angeles. I Chicago har en av våre bidragsytere sittet på dødsleiet til en «slave» under en av hans siste samtaler og sessions med sin dominatrix.

Av norske saker har vi sett nærmere på det absurde skatte- og momslovverket til sexarbeidere. Du kan også lese om starten på slutten til filmparet Wam&Vennerød da de lagde den folkelige komedien «Bryllupsfesten». Den politiske aktivisten Jan «Kalle» Kallevik har anmeldt den siste action-tegneserien til John S Jamlti «Sabotør». For å nevne noe!

Vi feirer lanseringen på det nye stedet Godthåb (tidligere Sawoll og Gamla) midt på Grønland! Det blir slaraffenland i sola (eller skyggen) på den store og behagelige takterrassen fra klokka 18.00.

Etter å ha bladd i den nye utgaven, bablet og drukket, trekker vi inn til svett, ny, bænging klubbmusikk. Fra midnatt blir det trusa i taket med SSYYVV (Slubb) og Emilpls (Ball ´Em Up) !

soundcloud.com/ssyyvvv

soundcloud.com/ballemup

100 spenn fra midnatt! Inngang inkluderer et eksemplar av Gateavisa.

Vi holder på til klokka 03.30!

Sees!

Legg til ekstern kalender…