Lørdagsopera i Raadhusgården – Thomas Ruud m.fl.

Vi ønsker velkommen til Lørdagsopera i Raadhusgården.

De første tre Lørdagsoperaene for sesongen blir ute i bakgården. Er det dårlig vær, flytter vi inn.

Vi anbefaler publikum å forhåndskjøpe billetter. Dersom man vil ha en god plass lønner det seg å møte opp tidlig for å reservere denne. Dørene og baren åpner kl 14.00. Det vil også være mulig å kjøpe billetter ved inngangen (hvis det er noen igjen). Vi foretrekker at det betales med kort.

Billetter
Fullpris: 150,
A-kort/UiO-ansatt: 120,-
Medlemmer i Opera til folket: 90,-
PublikUng: Fri enté (begrenset antall billetter)

Billetter selges via TicketCo operatilfolket.ticketco.eve…

Sesongkort
Mange av våre gjester foretrekker å kjøpe sesongkort. Denne sesongen er tre uker lengre enn vanlig så dermed går prisen noe opp. Dersom man kommer hver lørdag og betaler medlemspris er verdien av sesongkortet 1440,- Den store fordelen er også at du får fast plass og slipper å kjøpe billettter hver gang.

Sesongkort hele sesongen kr 700,-

Dagens program
Velkommen til den niende sesongen med Lørdagsopera i Gamle Raadhus. Vi har oppdaget at det er veldig koselig å synge opera i den nydelige bakgården vår. Vi samarbeider med Gamle Raadhus Restaurant så det er mulig og få noe å spise mens du nyter de herligste arier. Vi åpner sesongen med et stjernelag av kunstnere.

Medvirkende
Thomas Ruud, tenor
Gjøril Songvoll, sopran
Ingunn Kilen, mezzosopran
Jie Zhang, piano

Adresse
Nedre Slottsgate 1

Inngangen til Bakgården er fra Nedre Slottsgate 1 (på motsatt side av inngangen til Gamle Raadhus Scene som har adresse Christiania Torv 1).[Bilde]

Legg til ekstern kalender…