Lørdagsopera – Love, hate and understanding

Vi ønsker velkommen til Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene.

Vi anbefaler publikum å forhåndskjøpe billetter. Dersom man vil ha en god plass lønner det seg å møte opp tidlig for å reservere denne. Dørene og baren åpner kl 14.30. Det vil også være mulig å kjøpe billetter ved inngangen (hvis det er noen igjen).

Billetter
Fullpris: 150,
A-kort/UiO-ansatt: 120,-
Medlemmer i Opera til folket: 90,-
PublikUng: Fri enté (begrenset antall billetter)

operatilfolket.ticketco.eve…

Billetter selges via TicketCo (klikk på TicketCos logo til venstre på siden) og ved inngangen fra kl 14.30. Billettprisene går nå noe opp men er allikevel et rimelig kulturtilbud. Er du ofte på Lørdagsopera anbefaler vi å kjøpe sesongkort.

Sesongkort
Mange av våre gjester foretrekker å kjøpe sesongkort. Denne sesongen er tre uker lengre enn vanlig så dermed går prisen noe opp. Dersom man kommer hver lørdag og betaler medlemspris er verdien av sesongkortet 1440,- Den store fordelen er også at du får fast plass og slipper å kjøpe billetter hver gang.

Sesongkort hele sesongen kr 700,-

Dagens program
Det temaet som våre artister presenterer i dag er»LOVE, HATE AND UNDERSTANDING». Det første trinnet i å forstå dynamikken mellom kjærlighet og hat, er at du må først forstå dem separat. Dette er hva sangerne vil presentere for deg med de mest kjente og vakre ariene i opera og Napolitanske sanger.

Medvirkende
Olivera Tičević, sopran
Dóra Ármannsdóttir, mezzosopran
Christian Grøvlen, klaver

Adresse
Christiania Torv 1
Inngangen er en rød dør i det orange huset ved statuen av hansken på Christiania Torv.[Bilde]

Legg til ekstern kalender…